Нистелрой загърби лошото миналото

10:15
Нистелрой загърби лошото миналото
Холандският нападател Рууд ван Нистелрой сподели , че заслугата за неговото кошмарно представяне на световното първенство в Германия през 2006 година се дължи изцяло на Сър Алекс Фъргюсън .
/>
/> Раздорите между холандеца и Кристиано Роналдо , а в последствие и между него и Сър Алекс , доведоха до продажбата му в състава на Реал Мадрид . Върха на всичко бе отношението на треньора на "лалетата" Ван Бастен , който буквално закотви своя играч на резервната скамейка . Реакцията на последния не бе особено изненадваща и той отказа да играе за своята страна , докато треньор е именно бившият играч на Милан . След период от 2 години , Нистелрой явно е преосмислил нещата , защото противоречията между него и холандския специалист са изгладени и той гледа далеч по-оптимистично към задаващото се след два дена Евро 2008 .
/>
/> "Никога не съм казвал , че не желая да играя за страната си . Сега съм много по-спокоен в сравнение с периода преди 2 години и това бе , защото в Юнайтед преминах през кошмарен период ."
/>
/>  \'\'Нямах нужда от подобни емоции по време на турнир от такъв мащаб . Опитах се да игнорирам емоциите си , но успях до определена степен ."
/>
/> "За капак дойде и конфликта ми с треньора на холандския отбор . Сега се чувствам далеч по-добре и вярвам в нашия успех ."
/>
/> Холандия попадна в т "група на смъртта" , където са още отборите на Франция , Италия и добре познатата им от квалификационната група Румъния . За да преминат това първо препятствие и да достигнат кръговете на директна елиминация , "лалетата" трябва да се борят с всички сили . Да играеш в тази група е като да попаднеш в ада .
/>
/> Ван Нистелрой призна , че той и неговите съотборници трябва да нападат изключително разумно на европейското , като това важи особено в срещата с Адзурите .
/>
/> "Ние не сме достатъчно последователни . Започваме винаги добре , но не съумяваме да поддържаме това ниво през всичките 90 мин .Трябва да променим нашата стратегия , като потърсим повече разнообразие и повече баланс в играта си . По време на мачовете от първенството ще бъдем принудени да играем без риск ."
/>
/> "Срещу Италия трябва да бъдем особено концентрирани . Ние нападаме през целия мач , даваме всичко от себе си , а те просто изчакват , и когато сме изчерпали до край своята енергия те нанасят своя удар малко преди края на мача . Тогава това "благодаря и довиждане" е нещото , което трябва да съумеем да избегнем ."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Oranje
05.06.2008 11:08

Холандците винаги са постъпвали по български на големи първенства - свади, караници, сърдене. Дори по едно време треньорът сядаше в средата на автобуса, за да раздели белите от черните играчи. Време е да превъзмогнат това и 20 години по-късно Марко отново да вдигне купата.
ХУУП ХОЛАНД ХУУП!!!