Ферейра: Роналдо мисли само за Португалия

12:44
Ферейра: Роналдо мисли само за Португалия
Играчът на Челси и на Португалия Пауло Ферейра е на мнение, че съотборникът му от националния тим, и съперник като играч на Манчестър Юнайтед, е напълно фокусиран върху представянето на неговата страна на Евро 2008, въпреки слуховете за трансфер в Реал Мадрид.

Португалия направи всичко по силите си, за да увери, че сагата около предстоящия трансфер в Реал Мадрид, замесваща тяхната футболна звезда, не рефлектира по никакъв начин върху подготовката им за европейското първенство това лято и дори е по-скоро безполезна.

Няколко от неговите съотборници и дори хора от треньорския състав говориха пред пресата за тази сага. Ферейра е последният, който казва, че всичко е под контрол, въпреки постоянното напрежение.

"Кристияно Роналдо е много силен емоционално и е концентриран върху първенството." каза Ферейра, преди да добави относно сделките между клуба му и Реал Мадрид, "Мисля, че за това той разполага с подходящите хора, които работят по въпроса."

Като съперници на клубно ниво Ферейра добави: "Сега той е с нас, какъвто го познавам и той иска само едно добро състезание."

"Той е победител и се надявам, че ще покаже същата форма, в каквато беше и в Манчестър Юнайтед."

Попитан дали тимът може да се представи и без Роналдо, той отговори:

"Вярвам че можем. В момента той е най-добрият играч в света, според мен, така че е нормално всички да гледат към него. Но за него няма да е лошо първенство."

Треньорът на Португалия Луйш Фелипе Сколари се надява старта на това първенство да бъде различен от този, който неговите футболисти имаха преди 4 години у дома и най-после да спечелят трофея. Тогава неговото пенсиониране би било далеч по-бляскаво.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация