Илиев преди мача с Берое: Приказките за уговорки са глупости

12:54
Илиев преди мача с Берое: Приказките за уговорки са глупости
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев заяви на официалния брифинг преди гостуването на Берое от петия кръг на "А" група, че приказките за уговорки са глупости и някои хора живеят от 1944-та година в конспирации.

"Наслушал съм се на глупости. До преди бях на обратната страна и давах, сега ще взимам. Това са глупости. Това са хора, които постоянно се съмняват и от 44-та живеят в конспиративно време", сподели наставникът на Левски.

"До следващата пауза в шампионата искаме да направим четири добри мача и да ги спечелим", добави старши треньорът на сините.

"Илиян Йорданов е добро попълнение, защото е млад и има всички качества да направи добра кариера. Всичко зависи от него. Имаме още една опция по крилата. Опоку не е типично крило. В момента той има лични проблеми и затова не може да разчитаме за този мач на него. Ако ме питате мен, може да потърсим още едно крило за по-нататък. Държим към една схема на игра и няма да има много промени в състава. Нямаме голяма вариативност в състава. Базил де Карвальо и Жоао Силва не могат да започнат в титулярния състав, но може да се случи по време на мача", продължи специалистът.

Берое има доста момчета, поне 5-6 нови чужденци, които аз не познавам. Берое играе силно у дома. В момента теренът в Стара Загора е може би най-добрият в България. Такива мачове трябва да има повече в предвид обстановка, терен и отбори", каза още Илиан Илиев.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AlEx_IvAnOv
15.09.2012 15:06

Хайде беройци!!! *beer* Мачкайте ги тези тъпи говеда!!! *evil*