Жесток скандал в ДЮШ на Левски

08:41
Жесток скандал в ДЮШ на Левски
Жесток скандал разтърси детско-юношеската школа на Левски, съобщава "Меридиан Мач". Викторио Павлов, който до този момент водеше сините в Елитната юношеска група до 19 години, е с последно предупреждение за изгонване от клуба. За момента той е понижен, като е пратен да води отбора на родените през 1995 година. Неговото място в старшата възраст е поверено на Владко Шаламанов.

До рокадата се е стигнало след сериозни разправии. Причината е, че до шефа на ДЮШ Ясен Петров и изпълнителния директор Иво Тонев са достигнали много оплаквания от работата на Павлов и най-вече от отношението му към юношите. Треньорът постоянно овиквал младите таланти и ги потискал психически.

Сериозна роля в рокадата е изиграл и небезизвестният бивш футболист Гено Добревски. Синът му Валентин вече тренира и играе с първия тим на сините. Добревски настоял най-силно за смяната на Викторио Павлов. След разговор с отговорните фактори на Герена. Павлов е получил последно предупреждение за освобождаване от клуба. Много вероятно е да се стигне до това през зимата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация