Кадрови проблеми за Берое преди мача с Ботев Пловдив

14:19
Кадрови проблеми за Берое преди мача с Ботев Пловдив
Треньорското ръководство на Берое няма да може да разчита на трима футболисти за гостуването на Ботев Пловдив в мача от шестия кръг на "А" група в неделя. Защитникът Игнат Дишлиев, халфът Мартин Райнов и нападателят Иван Горанов отпаднаха от групата заради различни здравословни проблеми.

Дишлиев и Горанов са с мускулни разтежения и пропускат втори пореден мач на тима, а младокът Райнов получи болки в глезена на една от тренировките през седмицата. Помощник-треньорът на зелените Александър Томаш е оптимист преди гостуването на третия в класирането.

"За нас това е доста специален мач. След като загубихме последните си две срещи, сега трябва да покажем добър футбол в Пловдив. Ботев и симпатичен отбор с доста добри индивидуалности, но и те като всички си имат слабости", заяви Томаш. Той допълни, че "генерални промени в състава след загубата от Левски няма да има".

В Стара Загора вече пристигнаха 300 билета, които от два дни са пуснати в предварителна продажба на цена 5 лева във фенмагазина на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация