Гърция гори от нетърпение

16:05
Гърция гори от нетърпение
Въпреки че малцина вярват, отборът на Гърция има шанс да се задържи на върха в Европа, играчите на Ото Рехагел са настървени да докажат, че титлата им от Евро 2004 не е била случайна.

"Аутсайдерите" от Гърция бяха изненадващите победители на европейското първенство по футбол през 2004 година. След шокиращото започване с победа над домакините от Португалия, добреобученият тим на германския специалист повтори подвига си и във финалната среща, като Ангелос Харистеас вкара единствения гол в играта.

Ключовият халф Костас Кацуранис осъзнава много добре важността да се започне с успех и смята, че отборът е подготвен много добре и ще го направи за сметка на опонента си във вторник.

"Швеция разполага с играчи, които играят в големи европейски отбори," признава той, "Но всички знаем какви са възможностите им както индивидуално, така и като тим."

"Ще вникнем и в най - дребните детайли с нашия треньор и вярвам, че ще сме готови да им се противопоставим."

"Феновете, които ще дойдат от Гърция, а и от други части на Европа, за да ни подкрепят ще са ни от голяма полза по време на мача," добави Кацуранис. "Всичко, което би ни помогнало да запазим високия си дух, е добре дошло."

"Ние сме европейските шампиони и това чувство е невероятно."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stenli111
07.06.2008 17:06

горят от нетърпение ........ще се охладят на бързо,защото и точка няма да вземат този път