Левски плаши Сашо Диков с БФС и УЕФА

10:35
Левски плаши Сашо Диков с БФС и УЕФА
Ръководството на Левски прекрати служебните си взаимоотношения с телевизия "Канал 3", заради твърденията на медията, че срещата от 22-я кръг на "А" футболната ни група между Литекс и Левски е била с предварителна уговорка. В декларация, "сините" шефове визират изказванията на спортните журналисти от телевизионния канал Сашо Диков и Крум Савов, като ги заплашват с санкции от страна на БФС и УЕФА.

Следва декларацията на Левски:

"Във връзка с абсурдните, лишени от всякакви доказателства обвинения от страна на водещите на предаванията "Едно към едно" и "Спорт мания", съответно Сашо Диков и Крум Савов излъчени на 17 и 19 април 2009 г., относно двубоя на Левски с Литекс от 22-я шампионатен кръг, ПФК Левски прекратява служебните си взаимоотношения с Канал 3.

Ръководството на ПФК Левски осъжда остро целенасочената кампания, съпроводена с персонални обиди по адрес на старши треньора и футболистите, деформираща общественото мнение и уронваща цялостния престиж на клуб с 95-годишна история и българския професионален футбол като цяло.

ПФК Левски ще запознае съответните органи на БФС и УЕФА, за предприетите действия спрямо въпросната медия.

Изпълнителен директор: Константин Баждеков
Спортен директор: Даниел Боримиров"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RUSSIA_FAN
21.04.2009 11:30

Хахахахаха аре бе, и тия си търсят начин да си измият ръцете след като цяла България разбра за това че си уговарят мачовете. (ТОВА НЕ Е НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО И МНОГО ХОРА ГО ЗНАЯТ НО СЕГА ОБЩЕСТВЕНО ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ) *wink*