Наско Сираков: Левски е най-близо до златните медали

11:12
Наско Сираков: Левски е най-близо до златните медали
Две неща вече са сигурни - Локомотив София ще играе в Европа , а target=\"_blank\" href=\"http: / /belasitsa-petrich .winner .bg\">Беласица Петрич < /a> изпадна от "А" футболна група , коментира директорът на националните отбори Наско Сираков за "7 дни спорт" . < /em>
/>
/> Мачът в Ловеч < /strong>
/> target=\"_blank\" href=\"http: / /levski-sofia .winner .bg\"> href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> < /a> постигна фундаментална победа срещу target=\"_blank\" href=\"http: / /litex-lovech .winner .bg\"> href="http: / /litex-lovech .winner .bg /" target="_blank">Литекс < /a> < /a> в Ловеч . Не казвам , че сините са направили някакъв изключителен мач , че са играли страхотно и т . Те обаче спечелиха , което бе най-важното . На href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> програмата до края на сезона е доста лесна и според мен те са основен фаворит за титлата , защото в Ловеч направиха голяма крачка към златните медали . Абсолютни глупости са твърденията , че първенството е решено . Титлата няма да се реши и в дербито , дори href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> да загуби . target=\"_blank\" href=\"http: / /cska-sofia .winner .bg\"> href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> < /a> печели мачовете си , но не показва някакъв страхотен футбол , за да са спокойни за първото си място . Червените водят в класирането , но техните по-важни мачове тази пролет тепърва предстоят . Ако href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> играе по този начин и занапред , задължително ще загуби точки . Армейците взеха испански помощници и доктор , но те не играят на терена , тяхната работа е до тъчлинията .
/>
/> Иначе в Ловеч не видях някакво тактическо надиграване между двамата треньори . Стоилов и Велев се познават достaтъчно добре , за да се изненадат . href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> имаше едно положение в Ловеч , но вкара два гола . Без да е изключително , постижението е достатъчно - донесе три точки . Мога само да поздравя левскарите за характера , който показаха , и да адмирирам такова поведение .
/>
/> Футболистите на href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> се раздадоха максимално , възползваха се от ситуациите , вкараха два ранни гола и нещата станаха благоприятни за тях . Сините имат сравнително добра програма до края на сезона , но не вярвам да спечелят всички мачове до края . Нещо , което се отнася и за останалите отбори у нас . Не мога да кажа , че отборите ни играят страхотен футбол . В момента всички са се впрегнали максимално да спечелят войната с точките и да се клaсират за УЕФА . Само по себе си участието е хубаво нещо . Но ако някой си мисли , че с тази игра ще му е лесно в евротурнирите , жестоко се лъже . И живее в някаква заблуда , която ще лъсне след няколко месеца .
/>
/> Не съм чул изказването на Димо Момиров как чуждестранните съдии помагали на href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> . И да го е казал това , не смятам , че е сериозно . Досега нямам спомен някой клуб да се е оплакал от чужд рефер след мач в България . Абсурд е да се смята , че чужденците толерират href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> . Това е несериозно . Не мисля , че съдията в Ловеч е повлиял по някакъв начин на резултата . След почивката тъчреферът сбърка с една засада срещу href="http: / /litex-lovech .winner .bg /" target="_blank">Литекс < /a> . Ако има нарушение при изравнителния гол на href="http: / /litex-lovech .winner .bg /" target="_blank">Литекс < /a> , то е на Гонзо срещу Пламен Николов .
/>
/> Новият треньор в href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> < /strong>
/> Намирам за страннно назначаването на Бисер Хаздай за помощник в href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> . Това е решение на ръководството на href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> и лично аз не мога да предположа какво точно са имали предвид с този ход . Щом са преценили , че от него ще има полза , сигурно ходът е правилен . С още един помощник може би по-добре ще се готвят футболистите . Не зная дали Емил Велев прави сам състава на href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> , независимо че го познавам . Все пак хората се променят . Ако е това , което си мисля , не смятам , че друг прави състава на Кокала .
/>
/> href="http: / /litex-lovech .winner .bg /" target="_blank">Литекс < /a> < /strong>
/> href="http: / /litex-lovech .winner .bg /" target="_blank">Литекс < /a> може би контролираше топката , но това не бе достатъчно . Те губеха топката около наказателното поле пред Георги Петков и изглеждаха някак си притеснени . Ръководството на ловешкия клуб най-добре може да даде оценка за представянето на тима до момента , но определено липсва Ивелин Попов . Той е класен нападател , който можеше да помогне на тима в момента . Не искам да давам съвети дали в Ловеч трябва да сменят треньора . Клубът си има собственик , който дава достатъчно средства . Всеки има глава на раменете , очи да гледа и уши да слуша . Хората в Ловеч са достатъчно сериозни , за да им давам аз съвети . На хипотетични въпроси не искам да отговарям . Не съм на мястото на Гриша Ганчев , за да изказвам мнение , аз съм коментатор в "7 дни спорт" .
/>
/> "А" група < /strong>
/> Единственият отбор , който до момента на мен ми прави впечатление с играта си , е Локомотив София . Те осигуриха вече участието си в Европа след победата над Черно море . Очаквам същото да направят href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> и href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> . За последното място ще се борят href="http: / /litex-lovech .winner .bg /" target="_blank">Литекс < /a> и Черно море . Много въпросителни ще отпаднат след мача между двата отбора във Варна .
/>
/> Локомотив играе отлично , но е немислимо да се намеси в борбата за титлата . Изпуснаха много есента , а сега дори и да спечелят всичките си мачове до края на сезона , ще е трудно да станат първи .
/>
/> След мачовете от последния кръг станаха ясни две неща . Беласица вече е сигурен изпадащ , а Локомотив сигурен в УЕФА . За изпадане могат да се борят още 4-5 отбора - Вихрен , Миньор , Пирин , Ботев и Спартак . Всеки един от тях е потенциален изпадащ . Изключвам Локомотив Мз , които според мен няма да изпаднат .
/>
/> Шампионската лига < /strong>
/> Случи се очакваното . На полуфиналите ще играят три отбора от Англия . И Ливърпул заслужаваше да е полуфиналист , но нямаше как да стане с противник като Челси , който спечели първата среща на "Анфийлд" . Ако Манчестър Юнайтед не бе вкарал чрез Кристиaно Роналдо на Порто , до края на мача друг щеше да вкара и англичаните пак щяха да са на полуфинал . За мен най-добре би било Юнайтед и Барселона да са финалисти в Шампионската лига . Юнайтед отпадна на полуфинал за Купата на Англия , но на дузпи всичко може да се случи . Бербатов и Фърдинанд изпуснаха , на всеки се случва . Но Юнайтед продължава да се бори за спечелването на останалите купи този сезон .
/> Извън футбола
/>
/> Ако съм максимално откровен , ще кажа , че този сезон не следя най-скъпия спорт . Промениха доста правилата и вече не ми е интересно . Интересно ми е обаче как ще се развият мачовете от волейболния сблъсък между href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> и href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> . Стискам палци на сините и вярвам , че ще успеят .
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LLeevvsskkii
21.04.2009 19:19

абе еи отворко аиде да видим какво ще направи ЦСКА

Futbulfen
21.04.2009 18:37

ultrared48 права си *joking* когато водехте с 7 точки преди 2 години вие познахте.."станахте шампиони"

ultrared48
21.04.2009 15:20

щом говедото смята така,сьм суперспокоен,пак сме шампиони,тва никога нищо не е познало!

blag0_pz
21.04.2009 14:49

"Левски имаше едно положение в Ловеч, но вкара два гола. " - е тва не го разбрах *wonder* *stop* *joking*

Doktorut
21.04.2009 13:14

RUSSIA_FAN хора като теб са супер ограничени в мисленето си. Погледни табилцата и ще видиш че най-силния отбор с който вие сте играли е Славия 6-то място.Докато Левски са играли с вички в 5-цата освен чорбата. Просто програмата е така наредена, че ще се случи същото както през първия полусезон.4 точки не само ще се стопят ами ще станат и на -5 до краяна сезона *smile*

Docker
21.04.2009 13:00

"капацитетите"дето пишат малоумни коментари-дъщеря му на Наско (тази дето наскоро си сложи силикон) разбира от футбол повече от вас,така че не се излагайте.

xumuk
21.04.2009 12:44

абе виии и преди ма4а сас 4ерно море мноо знаехте ама ви затвориха устенца.защо Левски като са голям отбор неможаха да вземат 2 важни ма4а?нали в тези ма4ове се показва кои е наи добрият,то се видя 0 0 и 0:3,после садиите виновни 4е Левски останали 2-ри.ами радваите се 4е е Го6о вратар4ето 4е и 2-ри няма6е да бадете!

Futbulfen
21.04.2009 12:27

Абе смешко..искам да ти кажа,че от тука нататъка Левски няма да загуба точка.ПОвярай ми обаче в предстоящите мачове ше ви луснат дупенцта..колко са голи *joking* Сини шампиони!

RUSSIA_FAN
21.04.2009 11:36

Хахахахаха този колко е забуден *joking* Я да се огледа малко в таблицата и да го питам колко е близо *wonder* *sick* Няма проблем те тия лефскарите винаги убиват с тъпотата си *thumb_up*