Галчев: Левски е абсолютно преодолим отбор

11:44
Галчев: Левски е абсолютно преодолим отбор
Един от основните акционери на Пирин Благоевград Николай Галчев изрази задоволството си от факта, че тима му ще срещнат Левски на полуфинал за Купата на България.

"Пожелах си преди жребия да ни се падне Левски и да бъдем домакини. Ето, че желанието ми се ми се сбъдна. Не мислим за реванш срещу Левски от мача преди няколко години, в който те ни биха с дузпи. Надявам се да получи един хубав двубой и да спечелим. Смятам, че Левски е абсолютно преодолим отбор. В момента в "А" група няма отбор, който не може да бъде победен. Видяхте какво се случи с ЦСКА, при това гостувахме на "Армията". Аз казах и на Боримиров, че като отбор Пирин не е гостоприемен, но затова пък като хора сме гостоприемни в Благоевград", сподели Галчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rapar4eto
27.04.2009 10:35

еи некои знаели от колко 4аса е ма4а ПИРИН с ............ в сряда ако некои знае да пи6е

peter1985bg
23.04.2009 11:51

Тея тъпи левскари всеки път като падат, все са купени я мачовете, я съдиите. Сега пък измислиха и тая конспирация за Сливен. Горките, целият свят е срещу тях, а те са тоооооооооолкова добри. "Ше ви надуеме шушоните на 9май" смешковци, първо се научете да губите с достойнство и тогава тръгвайте да биете, че само това ви остана безпочвени закани.

xumuk
21.04.2009 16:30

тва 4е Левски неможа да бие морето и Локо Сф незна4и 4е ЦСКА няма да ги победи!по пора4ка отнет лиценз,разпродаване на цял отбор станал шампион сас 16 то4ки преднина,Пената сглоби някакав отбор ,запо4нахме сас загуба в Сливен след измислена дузпа и още по измислен 4ервен картон и сега сме на 1-во място и нестига 4е на мустакатаия пак са му виновни садиите и заради това може би ,,бижутера,, ли е или незнам как там му викате на оня манекен неможе да вкара на празна врата ами и после мари стоилов и наско сираков и те виновни затова 4е на Левски им дошла комисия от ВИК да им сложи водомер 4е да видят ква гола вода са!сини фенове,молете се Го6о Петков да няма проблеми и да играе вав всеки ма4 защото от целия ви отбор само тои заслужава уважение и да му каже6,,евала,,,без него сте за никаде1

pileto_roma
21.04.2009 14:18

това че червеното смешно отборче отпадна от тях ,не значи че и Левски ще отпадне

Futbulfen
21.04.2009 13:50

Сливен кръводалителите ше земат да изпаднат заради вас..дават си мачовете на съответния следващ противник на ц(*ка и после момичетата на бате Любчо са велики. Ше ви надуеме шушоните на 9май и ако до края се играе Fareplay то Левски ше е шампион..разбра ли бе прасе недоклатено?!

Futbulfen
21.04.2009 13:44

RUSSIA_FAN мършо такава м/у ц(*ка и Левски има разлика..голяма разлика в полза на синия отбор.Не те ли е срам да говориш за уговорени мачове при положение,че си от боклуците?! Половината пролетен дял е купен от свинския ви отбор,а ти ми говориш за Левски..и пак ти казвам Левски не е ц(*ка за да ги сравняваш с Пирин *joking* ..боклук мръсен

RUSSIA_FAN
21.04.2009 12:02

Интересен мач ще се получи *beer* Нищо чудно Лефски да отпаднат.(ОСВЕН АКО И ТОЗИ МАЧ НЕ СИ ГО ОГОВОРЯТ *joking* )