Садъков вярва в победа над Локо София

15:28
Садъков вярва в победа над Локо София
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Аян Садъков изрази оптимизъм преди утрешния двубой с тима на Локомотив София. "Железничарското" дерби е от 23-я кръг на "А" футболната ни група и ще се играе на стадиона в квартал "Надежда", в столицата, от 13:00 часа.

"Както преди всеки мач, очакваме да постигнем победа и да зарадваме нашите привърженици. Отиваме да играем срещу най-резултатното нападение през пролетта – седем мача, седем победи и 21:3 голова разлика, но няма от какво да се притесняваме. Ние също имаме нашите възможности", заяви Садъков на днешната си пресконференция.

"Специалистът коментира и вероятността да назначи персонален пазач за голмайстора на столичните "железничари" Мартин Камбуров.

"Предполагам, че Емо Велев си е направил вече сметка, че трябва да има човек до Мартин, когато той е близо до противниковата врата. Естествено, че сега ще му обърнем внимание и ще се стремим винаги да има наш футболист до него и да не му дадем възможност да покаже своите качества и да реализира гол", допълни още Садъков.

Под въпрос до последно ще е капитанът Димитър Илиев, който се оплаква от вирусно заболяване. Двубоя със сигурност пропуска вратарят Кирил Акалски заради разтежението, получено срещу Славия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация