Нахлуването на Кокала не е описано, Момиров сезира БФС

17:02
Нахлуването на Кокала не е описано, Момиров сезира БФС
Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Димо Момиров заяви, че ще сезира Дисциплинарната комисия за нахлуването на треньора на Левски Емил Велев на терена, по време на срещата от първенството с Литекс в Ловеч.

Шефът на реферите остана изненадан, че длъжностните лица не са описали случилото се с Кокала в докладите си до Дисциплинарната комисия.

"Не знам защо не е описано нахлуването на Емил Велев на терена по време на срещата между Литекс и Левски от длъжностните лица. Аз бях на срещата и го видях. Ще погледна докладите и лично ще сезирам комисията. Все още не сме разглеждали мачовете от изминалия кръг. Предстои да разгледаме срещите най-вече на водещите ни рефери за това и няма да ги коментирам. Не се изненадвайте ако в скоро време се разделим с някой от тях. Цветан Георгиев получи наряд в този кръг по скоро защото ще има юбилей, ще му бъде 100-я двубой в "А" група. Доволен съм от двамата млади рефери, който дебютираха в изминалия кръг - Ивайло Стоянов и Вихрен Манев. Смятам, че се справиха много добре с оглед на тежките мачове, който им поверихме", сподели Момиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация