Пинто е възстановен, но няма да играе срещу Локо София

15:59
Пинто е възстановен, но няма да играе срещу Локо София
Нуно Пинто е напълно възстановен, но няма да играе като титуляр за Левски срещу Локомотив София, съобщи старши треньорът на лидерите в класирането Илиан Илиев. От групата на сините отпадат още Димитър Везалов и Орлин Старокин, оито също нямат игрова практика.

"Нуно вече няма физически проблеми, но няма и игрова практика в официален мач. Може би следващата седмица ще изиграем двустранна игра с юношите заради него, за да навлезе във форма. Везалов и Старокин се готвят, но не са готови за официални мачове", каза Илиев.

Левски и Лудогорец продължават без грешка в първенството, като и двата отбора са с пълен актив от точки след шестия кръг. Сините обаче имат един вкаран гол повече от съперника и са лидери преди мача с Локомотив.

"Уважаваме всеки един противник и имаме респект към него. Естествено, ще се постараем да вземем трите точки. Извадихме си поука от мача в Стара Загора, в който проспахме първите 45 минути. Ако не влезем добре в мача, който е дерби, ще имаме много проблеми. Левски е дразнител и Локомотив може да създаде проблеми, но това може да се случи само при положение, че ние го допуснем", добави старши треньорът на Левски.

Илиев няма да може да разчита и на Агиеманг Опоку, който е освободен от ръководството за разрешаване на личен проблем. "Опоку имаше разрешение да отсъства за определен период и това е оправдано, защото наистина има сериозни проблеми. Знаем къде е и поддържаме връзка. Той не е избягал и неговото отсъствие е уговорено с неговия мениджър, защото той трябва да се завърне в България и да мисли само за футбол", каза още Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация