Анри и Рибери с травми

10:57
Анри и Рибери с травми
Френското дуо Тиери Анри и Франк Рибери не взе участие в последната тренировка на своя отбор, след като възникнаха съмнения за влошаване на травмите, които лекуваха до скоро. След като тренираха около час със своите съотборници, Рибери удари своят десен глезен. В мача с Колумбия, игран във вторник играчът на Байерн Мюнхен получи травма на същото място, която го извади от състава до края на срещата.

Нападателят на Барселона се бори с проблемите, които има със седалищния нерв и също не продължи тренировката, за да му бъде оказана медицинска помощ. Все пак от френския лагер настояха, че травмите и на двете звезди не са сериозни и няма да повлияят на участието им в мача с Румъния, който ще се играе идния понеделник.

Единственият сериозен проблем пред националния мениджър Реймонд Доменек продължава да бъде травмата на Патрик Виейра, който пропуска със сигурност първият мач на "петлите". Той ще продължи да тренира по специална програма, като се очаква да се завърне в следващите мачове напълно здрав.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blq
06.06.2008 11:50

Тоя Рибери колко страшно го гледа