Стойчо Младенов: ЦСКА пак ще стане убедителен първенец

10:59
Стойчо Младенов: ЦСКА пак ще стане убедителен първенец
Бившият наставник на шампионите на ЦСКА и настоящ наставник на Ал Ахли Стойчо Младенов коментира пред "Меридиан Мач" шансовете на "червените" да дублират титлата си от миналия сезон.

"Гледам, че първенството е много оспорвано, но интригата е само от първото място надолу. Като изключим шампиона, който за мен е напълно ясен, за останалите места ще продължава да има голяма битка до последните кръгове. Предполагам помните какво изказване направих след мача от първия кръг с Литекс в Ловеч през миналия сезон. Тогава заявих, че ЦСКА ще е шампион, а другите да се подреждат след нас. Така и стана. Това го казах и след мача с Рилски Спортист в Самоков на 8 мрат 2003 година и пак познах. Тогава съдия на мача беше Каубоя, който сега е шеф в ЦСКА. Сега пак казвам, че ЦСКА ще бъде шампион, и то убедителен, а другите отбори ще се подреждат след това в класирането. Съдбата на "червените" е да бъдат винаги на първо място. Другите отбори просто трябва да се съобразяват с реалността и да не си правят сметката без кръчмар. И през този сезон ЦСКА разполага с най-добрия отбор. Поздравявам всички на "Армията" за отличния пролетен старт. Един ден ще се върна в любимия си клуб", заяви Стойчо.

"Трето място, което постигнах в Саудитска Арабия с Ал Ахли, е най-доброто класиране за клуба в последните 10 години. Всички са много щастливи, че отборът доби право на участие в азиатската Шампионска лига. Аз обаче напускам Саудитска Арабия", заяви Младенов, който бе избран за треньор №1 в турнира за Купата на Залива, спечелeн от неговия Ал Ахли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nadellin
23.04.2009 00:59

Само ЦСКА!!! Шампиони на България Силно се надявам Стойчо Младенов да е прав! Сега като си помисля ...едни от най-хубавите шампионски мигове сме изживели с него!

tamate_unufreev
22.04.2009 14:40

Аз искам да добавя нещо само *smile* малко на поет ще се направя но няма как инъче
Пече,не пече.Стойчо милиончето си взе *wink*
Евала Стойчо ти си пич баце

martonik
22.04.2009 13:55

Браво Стойчо!!!Истински червен мъж!!Дано си прав!!

Docker
22.04.2009 12:36

Голяма жега е в Йордания.Явно и слънцето напича яко.

adrenaline1
22.04.2009 11:15

както каза баце стойчо :
'Съдбата на "червените" е да бъдат винаги на първо място.'

red forever