На чаша бира Бойко Борисов се заканва, че ще скъса от голове ЦСКА

10:07
На чаша бира Бойко Борисов се заканва, че ще скъса от голове ЦСКА
Шоумен прекръсти общинския тим на кмета на "Сексуална тръпка".

На чаша бира в "Спортна София", столичният кмет Бойко Борисов изсипа куп закани по адрес на ЦСКА. Това той го направи пред уважавани футболни хора: Адалберт Зафиров, Гошо Гинчев, Емо Спасов, Ангел Станков, Боре Ангелов, Йордан Йорданов-Жан, Димитър Кукуванов, Мишо Захариев, както и Тервел Златев, шеф на кабинета на Боби Бихайлов.

"Момчета, чакам ЦСКА в Югозапданата "В" група. Там играя за тима на Бистрица. Ще скъсам цесекарите от голове!", канеше се бат Бойко, докато вдигаше чашата с бира. Преди това столичният кмет игра за общинския тим, срещу състава на БФС в демонстративен мач за откриването на новите игрища с изкуствена трева до Колодрума. Бойко Борисов често бе оставян сам, не случайно откри резултата в двубоя, завършил 12:5 за общинарите, които си дойдоха не само със съдията, но и с коментатора, шоумена Миодраг Иванов.

"Уважаеми зрители, топката е в краката на негово общинско преподобие Бойко Борисов, който шутира и........ гол - 1:0 за Сексуалната тръпка, срещу Мечата стъпка", коментираше пристрастно шоумена-шпикер.

"Момчета, бих ви, защото играхте с червени екипи. Ако бяхте дошли с бяло-зелено-червено, нямаше да посмея да вкарам", обясняваше бат Бойко на хората от БФС, докато мезеше с тънките мезета.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aivano
07.06.2008 17:54

Бойко,Бойко-о-о-о!Явно зле ти се отразява алкохола,,щом след чаша бира започваш да говориш глупости

redforever
07.06.2008 15:32

аз на две чашки ще го вкарам на Бойко Борисов