Искам да се превърна в легенда за Арсенал

12:47
Искам да се превърна в легенда за Арсенал
Героят на паметния мач между Ливърпул и Арсенал на "Анфийлд" Андрей Аршавин заяви, че иска да стане легенда на "артилеристите".

Руснакът се превърна в герой след невероятния голов трилър 4:4 в Ливърпул. Дошлият за 16.9 милиона паунда от Зенит футболист сподели, че иска да се превърне в легенда на Арсенал, като припомни, че последният, който е отбелязал четири гола за "артилеристите" е Жулио Баптища през 2007 година.

"Казаха ми, че Баптища е отбелязал четири гола за Арсенал, но после се е отказал. Аз искам да продължа и след това! Беше невероятен мач, но това все пак е Англия. Досега в кариерата ми съм отбелязал два хеттрика, но никога четири гола за един мач. Понякога просто всеки удар попада в мрежата. Трябва ми малко време и всичко ще си дойде на мястото. Ще стана по-добър. Въпреки това, за мен е по-важен отбора, отколкото личните ми амбиции. Тези мачове все още са ми трудни. Ако гледате първото полувреме от мача с Ливърпул аз въобще не се забелязвам, докато не отбелязах първото попадение. Опитвам се, но все още ми трябва малко време", допълни още руската звезда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sten4
23.04.2009 13:22

Тръгнал е в правилната посока,за сега. На мене ми се иска и още 1,2,5 играча от одбора да мислят по същият начин,нали . *wink*