Шевченко поиска още един сезон в Милан

10:41
Шевченко поиска още един сезон в Милан
Нападателят на италианския гранд Милан Андрий Шевченко заяви желанието си да остане при "росонерите" и след края на настоящия сезон.

Украинският голмайстор се върна под наем на "Джузепе Меаца" след не особено звездни моменти в Челси, но не съумя да заиграе на предишното високо ниво за бившия си тим. В по-голямата част от сезона Андрий бе резерва, а понякога дори не попадаше в групата на Милан.

Преди няколко дни нападателят напомни за най-добрите си дни в Милано, като отбеляза две от попаденията за тима си при победата с 5:2 над сборен отбор от унгарското първенство в приятелска среща.

"Винаги е приятно когато отбележиш, особено ако носиш капитанската лента. Не смятам обаче, че тези попадения могат да повлияят на мнението на Карло Анчелоти. Уверено мога да кажа, че искам да остана в Милан", каза Шевченко.

Украинецът добави, че за футболистите е много важно присъствието на верните фенове:

През сезон 2008/09 Шевченко изигра 24 мача за Милан и вкара два гола - един в среща от турнира Купата за УЕФА и един в мач за Купата на Италия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Shev4enko_
24.04.2009 11:47

Ммда ... това да вкараш 269 гола за 6 сезона мисля ... не си е шега работа *wink* ... по 40 гола на сезон долу горе *stop*

tomimilanista
24.04.2009 10:51

феноменален нападател един от наивеликите....форза гранде милан