Пирин удари Славия с гол в продължението

14:54
Пирин удари Славия с гол в продължението
С гол на Драги Коцев в 91-а минута Пирин Благоевград победи Славия с 3:2 като гост в мач от 24-я кръг на А група.

Гостите поведоха в 10-а минута с попадение на Даниел Пеев. Шест минути по-късно обаче Йордан Петков с глава след центриране от корнер изравни. В 32-а минута Бето с хубав далечен шут по трева изведе Славия напред. В продължението на първото полувреме Спас Делев направи 2:2.

След почивката в 63-а минута Николай Вълев уцели гредата след удар с глава. В първата минута от продължението на мача Драги Коцев донесе победата на своите след хубава контраатака.

Славия:
Емил Петров, Дяков, Петков, Николов, Петров, Г.Иванов, Попара, Ристич, Бето, Кавдански, Дубала

Пирин:
Ганев, Бодуров, Коемджиев, Георгиев, Спас Делев, Паланков, Николов, Галчев, Пеев, Коцев, Ризов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bubrek
25.04.2009 19:34

Еврофутбол,е*а майката на футбола... *stop*

AriesBG
25.04.2009 16:04

Не за всеки мач трябва да виним съдиите.Аз лично смятам ,че в този мач нямаше спорни ситуации за които да има съмнения.Друг е въпроса по какъв начин играха футболистите.Славия правиха грешки в защита сякаш са излезли на квартално мачле , а към края дори когато губеха вместо да натискат в атака си разиграваха топката в своето поле сякаш те побеждават.Еми наистина те "победиха" ,загубихме ние балъците дето седяхме да ги гледаме...

emo_peleto
25.04.2009 15:49

Съдиите... те са просто едни марионетки! Аз такава пролет в родната А група не бях виждал. Тия хора нямат срам просто. Но каквато ни държавата, такъв ни и футбола!

MeToDueB
25.04.2009 15:20

никога няма да се оправим .. никога .. мъка, мъка .. преди 15,20 години е имало футбол в България, но вече няма .. няма и да има !

Викам да си подкрепяме отборите в Евротурнирите .. те и там са кръгла 0, но там си заслужава повече, защото няма да са уговорени мачове, докато тук се вижда .. всеки кръг има по 2,3 уговорени мача.. ако не са се уговорили отборите, то тогава уговарят съдийте и така .. винаги !

emo_peleto
25.04.2009 15:18

Мездра са сателит на Левски, а Славия направиха няколко съм нителни резултата през тоя полусезон, така че нищо чудно вече дори да е ясно кой ще е шампион...

MeToDueB
25.04.2009 15:12

да да .. добре *joking*

И тоя мач беше уговорен .. и мачът с Левски .. първото да е за Мездра, крайния 2 .. и всеки кръг .. вече виждам такива съмнителни мачове, които не е възможно да не са нагласени .. направо си залагам живота, че тия двата мача от тоя кръг бяха уговорени !