Ливърпул и Челси с важни победи, Ман Сити с втори успех далеч от дома

18:57
Ливърпул и Челси с важни победи, Ман Сити с втори успех далеч от дома
Ливърпул спечели важна победа с 3:1 при гостуването си на Хъл Сити в мач от 34-я кръг във Висшата английска лига.

Домакините се държаха много достойно през първото полувреме и дори организираха няколко опасни атаки към вратата на Хосе Рейна. "Мърсисайдци" не се представиха на ниво, но дочакаха своя шанс в 45-а минута. Шаби Алонсо стреля в стената от пряк свободен удар, но след рикошет топката отново попадна у него и той със зверски шут препарира вратаря на домакините.

Кейлъб Фолън в 59-а минута бе изгонен, а Дирк Кайт в 63-а минута отбеляза втори гол за тима на Рафа Бенитес. В 73-а минута обаче Даниел Кузен подаде на останали сам срещу Рейна Джовани, който намали на 1:2. В 90-а минута отново Кайт вкара за крайното 3:1 в полза на Ливърпул.

Челси спечели визитата си на Уест Хям с 1:0 в лондонското дерби от кръга. Първото полувреме завърши без голове, но в 55-а минута Саломон Калу откри в полза на гостите. В 70-а "чуковете" можеха да изравнят, но Марк Ноубъл пропусна дузпа.

Манчестър Сити победи Евертън като гост с 2:1. Робиньо в 35-а и Стивън Айрлънд в 54-а минута донесоха едва втория успеха на "гражданите" далеч от дома. Дан Гослинг в 90-а върна едно попадение за "карамелите". Валери Божинов и Мартин Петров не започнаха в титулярния състав на Марк Хюз.

Астън Вила завърши 1:1 при гостуването си на Болтън. Ашли Йънг изведе "бирмингамци" напред в 43-а минута, но Тамир Коен изравни в 60-а.

В останалите мачове от днес Фулъм победи у дома Сток Сити с 1:0, а Уест Бромич би Съндърланд вкъщи с 3:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
25.04.2009 21:36

малко остана до края*smile* май вече в челото колкото и да не ми се иска всичко е ясно

Hecepuo3eH
25.04.2009 19:23

Според мен Ливърпул ще спечели оставащите 4 мача. Стискам палци за Тотнъм, Ман Сити и Арсенал. Пък и Хъл Сити взе доста точки от силните отбори, така че дано и те да направят някаква изненада с Юнайтед.

angel_hi
25.04.2009 19:12

Браво на Ливера,но за мен не играха добре и няма да спечелят титлата имат 4 мача трябва да ги вземат
Браво на Бромич
Вила и Болтън знаех че ще е Х жалко за Вила
Евертън се изложи срещу Сити
Браво на Фулъм
Челси минимална победа Вторник ШЛ с Барса