Литекс победи Локо София в битката за третото място

19:50
Литекс победи Локо София в битката за третото място
Литекс победи Локомотив София с 2:1 у дома в дербито за третото място от 24-я кръг на А група. Голове на Станислав Манолев и Александро Сандриньо донесоха успеха на ловчанлии, а Мартин Камбуров вкара за "железничарите" в края.

В 11-а минута Зоран Балдовалиев не се възползва от грешка в защитата на "оранжевите", след като открадна една топка, но от малък ъгъл и на празна врата удари гредата. В 42-а минута обаче Литекс поведе след страхотен шут на Станислав Манолев.

Второто полувреме започна с два много сериозни пропуска на Александро Сандриньо и Уилфред Нифлор. В 57-а минута последователно Димо Атанасов и Виктор Шпишич не успяха да преодолеят Урош Голубович.

В 60-а минута след корнер вратарят на Локомотив Валентин Галев не успя да улови центрираната топка, кълбото попадна в Сандриньо, който покачи на 2:0. Четири минути по-късно Сандриньо игра с ръка в наказателното поле на Литекс, но реферът не отсъди дузпа. В 76-а минута Манолев уцели греда.

В 88-а минута Мартин Камбуров се измъкна от защитата на "ловчанлии" и намали резултата на 1:2.

Съставите на двата отбора:


Литекс Ловеч: Голубович, Барт, Петков, Сандриньо, Дока, Манолев, Нифлор, Пл. Николов, Занев, Шандор, Кишишев

Локомотив София:
Галев, Дзаферович, Марков, Златински, Шпишич, Савич, Камбуров, Пасков, Балдовалиев, Атанасов, Караджинов

В другите два мача, играни по-рано днес Локомотив Пловдив победи Миньор Перник с 1:0 след гол на Павле Делибашич в 82-а минута, а Спартак Варна и Вихрен Сандански завършиха 1:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teooo1
26.04.2009 11:38

От цялата работа Черно море ще е 3-ти *smile*

des_v24
26.04.2009 09:50

Определено Локото Сф имат добър отбор ,победиха Левски на Герена и то със 3:0 и медиите започнаха ,хит супер хит ,и т.н А това веднага рефлектира на футболистите и техните ръководители ,които започват да се изказват както се казва неподготвени.И какво стана за 2 мача Хитчето ЛокСф ,свали гащите *smile* но това е то Бг футбола ,за нас феновете на тази игра остава да гледаме само тв хубав футбол ,макар че и там си имат проблеми,но като нашето първенство няма