Фиорентина разби Рома, Джилардино вкара два

23:24
Фиорентина разби Рома, Джилардино вкара два
Фиорентина разби Рома у дома с 4:1 в мач от 33-я кръг на италианската Серия А и се изкачи на мечтаната 4-а позиция във временното класиране.

Хуан Варгас откри за "виолетовите" още в 6-а минута, след което двата тима заформиха люта битка, но до промяна на резултата преди почивката не се стигна. През второто полувреме "вълците" бяха попарени с нов ранен гол, дело на Алберто Джилардино.

Рома се опита да отговори и удари греда в 57-а минута. Две по-късно обаче Давид Пизаро бе изгонен за спречкване с противников състезател и за тима на Лучано Спалети като че ли мачът свърши. В 67-а минута Джилардино финтира противников защитник и технично преодоля стража на Рома за 3:0 в полза на своите. Масимо Гоби в 73-а довърши гостите с четвърти гол за "виолетовите". Жулио Баптища в 86-а минута след хубав индивидуален пробив върна едно пападение за "вълците".

След важната победа Фиорентина вече има 58 точки и се изкачи на 4-а позиция във временното класиране.

В другия мач от Италия, игран по-рано днес, Удинезе победи като гост Киево с 2:1. Гаетано Д\\\'Агостино отбеляза двете попадения за успеха на своите, а Серджио Пелисиер бе точен за тима от Верона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация