Балъков искан за треньор в Испания

11:33
Балъков искан за треньор в Испания
Красимир Балъков е сред вариантите за треньор на отбор от втора испанска дивизия. Името на 46-годишния българин се споменава сред кандидатите да поемат Кордоба, който засега е десети в Сегунда Дивисион и от 1972 г. не е играл в елита, съобщава "Труд".

Сред другите треньори, чиито имена се свързват с отбора от Андалусия, е бившият испански национал Луис Енрике. Някогашният играч на Барселона е свободен - също като Балъков - след като напусна Рома в края на миналия сезон, без да класира римляните за евротурнирите. Третият силен кандидат за Кордоба е опитният Ернесто Валверде, който е водил Олимпиакос, Атлетик Билбао, Еспаньол и се е изправял срещу Левски начело на Виляреал.

В момента треньор на Кордоба е роденият в едноименния град Рафаел Бергес. Той води отбора от юни, но явно не успява да постигне резултатите, които се очакват, за промоция в Примера дивисион. А в историята на Кордоба треньори са били велики футболисти - Вава и Ладислао Кубала.

Балъков е без отбор от юни, когато Кайзерслаутерн го освободи след изпадането във втора Бундеслига. Българинът бе назначен реално в безнадеждна ситуация и от 9 кръга записа 8 загуби и само 1 победа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nasko_iliev54
01.11.2012 17:50

Като футболист е супер но за тренер не става Той търси само своите интереси и много конфликтна личност А е слаб за това няма успехи никаде Дано не се излъжи някой отбор че ще го фалира и финансово

fugee
01.11.2012 16:50

Иска да каже ,като треньор,сравнен с футболната кариера на Божинов.Не, като футболист!
Аз също смятам,че е слаб треньор!

Juan_Mata10
01.11.2012 11:53

Балъков малко ми напомня на Божинов,слаб е,а го искат в чужди отбори

Written
01.11.2012 14:47

Как не те е срам да направиш такова сравнение ...