Илиев: Знам как да станем шампиони

15:21
Илиев: Знам как да станем шампиони
Левски трябва задължително да печели мачовете срещу отбори от втората половина на таблицата, за да стане шампион, категоричен е старши треньорът на сините Илиан Илиев. Той ще изведе своя тим на "Георги Аспарухов" в събота, 10 ноември, от 16:00 часа за двубой от 12-ия кръг на "А" група срещу Ботев Враца.

"Ще атакуваме и ще търсим голове, както го правихме в досегашните ни мачове от първенството. В нашия отбор притеснение със сигурност няма, защото ние искаме да печелим срещу такива отбори, за да станем шампиони. Ботев Враца допуска трудно голове и ние не трябва да пропускаме нито един момент от мача. Това ще бъде акцент в тренировката днес. Има опция Базил Де Карвальо и Жоао Силва да започнат в атаката, а може и да пробваме нещо ново в халфовата линия", заяви Илиев на пресконференция преди мача.

Левски и Лудогорец са равни по точки на върха на класирането на "А" група, но отборът от Разград е лидер по голова разлика. Шампионите гостуват на Славия в своя мач от 12-ия кръг, а седмица по-късно приемат Левски в директен двубой за първото място в първенството.

"Имаме записи от мачовете на Лудогорец, но за този двубой ще мислим следващата седмица. Не бива да прескачаме срещата с Ботев Враца и да я вкарваме в графата "лесни". Трябва да покажем характер", добави Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари