Илиев: Срещу Лудогорец трябва да бъдем по-агресивни

12:41
Илиев: Срещу Лудогорец трябва да бъдем по-агресивни
Левски трябва да играе по-компактно и по-агресивно срещу Лудогорец Разград, за да остане на първо място в българската футболна "А" група, заяви Илиан Илиев. Старши треньорът на сините ще изведе своите възпитаници на терена в Разград в неделя, 18 ноември, от 16:30 часа.

"Трябва ни малко повече агресия, що се касае до позиционирането на терена. Трябва да бъдем и по-компактни, да играем повече с топката, отколкото играчите на Лудогорец. Това ни липсваше в предните няколко мача и е хубаво да си го върнем. Естествено, че играем за победа. Има доста мачове до края на първенството и трябва да играем умно, а не да си мислим, че тази среща ще реши всичко. Във всеки мач се дават три точки и всички са важни. Сега сме две напред и отборът, който трябва да бъде притеснен, са те. И при нас има напрежение, но това е съвсем нормално", категоричен е Илиев.

В мача срещу Лудогорец, Левски няма да може да разчита на своя титулярен вратар и капитан от миналия сезон Пламен Илиев. Той беше наказан са сдърпване с футболист на Ботев Враца в миналия кръг, а неговото място ще заеме младият талант Ивайло Василев.

"Ако не играехме срещу Лудогорец, нямаше да се вдигне толкова шум около наказанието на Пламен Илиев. Той трябваше да получи такова още на терена, защото неговата постъпка е
непрофесионална", добави треньорът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация