Ди Матео: Съставът беше правилен за победа или равенство

11:09
Ди Матео: Съставът беше правилен за победа или равенство
Мениджърът Роберто ди Матео остави Фернандо Торес на резервната скамейка при загубата с 0:3 от Ювентус в мач от Шампионската лига, с което предизвика сериозни критики по свой адрес от фенове и журналисти. Той обясни своя ход с тактическата постройка на Челси и с това, че не е искал да дава на италианската отбрана основна цел за преса.

"Не исках да давам на защитниците на Ювентус отправна точка в браненето на вратата. Видяхте, че първата добра възможност се откри именно пред нас, после Оскар пропусна втората, а и Мата се озова срещу вратата по-късно. Мисля, че нашият отбор изглеждаше опасно и създаваше положения. Аз избрах състава и съм убеден, че той беше правилен за победа или равенство. Създадохме доста проблеми на Ювентус", каза Ди Матео.

Плановете на италианския специалист обаче се разпаднаха, след като Фабио Куалиарела вкара първия гол в мача и развали нулевото равенство.

"Първият гол на Ювентус беше плод на късмет. Точно тези попадения обаче са важни и решителни в подобни мачове. Разочаровани сме и тази вечер е тежка за клуба. Възможно е да се класираме напред и докато имаме математически шансове, ние ще продължаваме да се стараем", добави той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Neill_88
21.11.2012 11:46

Първият гол бил късметлийски??? Какъв късмет, че Фабио беше пред вратата на Чех. Кой да повярва, че нападател ще стои пред противниковата врата - нещо нетипично за този тип играчи. *confused* Тоя майтап ли си прави? Виж, втория гол да, ама за първия не съм съгласен. Челси стояха добре до средата на първото полувреме.След гола на Ку рухнаха.

headhunters___
21.11.2012 14:39

И 2-та гола с рикошети.. и двата с уникален късмет, ама като пусна тоя умрелия състав така е, цял мач не можах да си обясня Челси с каква тактика играят ?! Защитниците се събираха по 4 на куп и крилата голи оставаха, нападатели изобщо нямахме, Азар само дето се мъчеше да направи нещо ама то сам играч.. другите сякаш не знаеха въобще какво правят на терена, изключенията са само ЧЕХ и Азар.. другите 9 човека просто не бяха на терена, писна ми от грешките на тоя Луиз , отделно че и с Кейхил ХИЧ не се разбират, едната ситуация я помня, като тръгнаха 2мата да влизат на един и същ играч и двама на Юве останаха свободни.. а бе вчера просто беше панаир.. да бяха събрали някакви от махалата сигурно по нахъсано и по-добре щяха да играят *smile*