Страховито дерби завърши със 7 червени картона (видео)

01:05
Страховито дерби завърши със 7 червени картона (видео)
Невероятно оспорвано и скандално регионално дерби имаха възможност да наблюдават запалянковците в мач от 38-я кръг на бразилската Серия "Б". Мачът между отборите на АБС Натал и Америка Натал приключи при резултат 2:2 и изключителните общо 7 червени картона, пет от които бяха показани на играчи на гостуващия тим.

Всичко по-интересно в този вълнуващ сблъсък се случи през второто полувреме. С неговото начало Америка поведе с 1:0, а в 50-та минута гостите останаха с човек по-малко, за получаването на втори жълт картон на Байано. Две минути по-късно АБС изравни чрез попадение на Ферейна, а Америка си върна аванса след втори гол на Исак в 64-та минута. В 78-та минута именно отбелязалият два гола за гостите Исак бе изгонен от терена с директен червен картон. Три минути по-късно, възползвайки се от солидното си числено предимство, играчите на АБС Натал изравниха за 2:2 с гол на Билеу.

От този момент футбол вече не се игра, а хаосът на терена придоби застрашителни размери. Спречкване между вратаря на гостите и нападател на домакините доведе до масово сбиване между играчите, в което се включиха и резервните състезатели, и дори част от публиката. Това доведе до още три червени картона за Америка и два за АБС Натал, а мачът бе прекратен от главния съдия поради съображения за сигурност.

Скандалът всъщност започва дни преди това, когато домакините отказват да отпуснат билети за гостуващата публика.

Вижте невероятното бразилско дерби:


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Aguero16
25.11.2012 08:22

Вратаря е виновен, трябваше да остави топката на противниковия отбор. Нещо подобно се случи и в Комюти Шилд м/у Пантилимон и Бъртранд.

Icarus
25.11.2012 09:28

*фантаслимон*