Илиев: Най-важно е да станем шампиони, а не дали играем хубав футбол

17:09
Илиев: Най-важно е да станем шампиони, а не дали играем хубав футбол
Наставникът на Левски Илиан Илиев заяви, че за момента основната цел пред него е да направи сините шампиони. Специалистът призна, че тимът не играе добре, но допълни, че не това е приоритет номер 1.

"Сините" посрещат Етър в 14-и кръг от А група и Илиев даде редовния си брифинг преди срещата.

"Етър направиха доста промени с идването на новия треньор. За нас трите точки са важни във всеки един мач и мисля, че футболистите разбраха, че ако има подценяване след това се полагат максимум усилия, за да победиш. Не е приятно да загубиш първата позиция, но все още има много мачове пред нас. Наясно сме със състава за мача с Етър. Между полусезоните ще мислим за селекция", каза Илиев.

По повод жребият за Купата на България наставникът на Левски коментира: "Черно море е труден отбор. Купата е в два мача и затова трябва да се изиграе умен първи мач, и после да мислим за другия. Трябва да преодолеем всички отбори, за да мислим за Купата. Не смятам да пазя основните си футболисти за мача с Черно море. За мен като треньор програмата сряда-събота е по-добра, отколкото просто да тренираме седем дни. Това, че не може да се играе в подобен натоварен цикъл е клише".

Илиев призна, че в момента Левски не показват атрактивна игра, но въпреки това той предпочита да постига резултати, отколкото тимът да играе атрактивно.

"Ние искаме да побеждаваме и с красива игра, и с резултати. На този етап обаче няма как да стане. Плановете ни в момента са следващия мач. От първия ден, откакто съм тук това са нашите планове. Нека да минат тези два мача и Купата, и тогава ще се оценяваме. При нас в момента се гледа играта, а не толкова резултата. Добре ще е да имаме резултат и игра, но на този етап играта ни куца, но сме близо до това, което искаме. Аз лично в момента предпочитам да спечелим шампионската титла с не толкова красива игра, примери има много. Миналата година Реал Мадрид не игра по-красиво от Барселона, но станаха първи", завърши Илиан Илиев

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

killerstash__
27.11.2012 18:08

Аз предпочитам да не станем "Шампоани", а да играем хубав футбол! Вън от ЛЕВСКИ смешник !

DeIvId7
27.11.2012 17:19

и после в евротурнирите каквооо.. курецц, айде вън тогава смешник !!