Велев: Добър мач за нас, показахме характер"

17:03
Велев: Добър мач за нас, показахме характер"
Емил Велев изрази задоволство от победата на Локомотив София с 3:1 като домакин срещу Черноморец в първи осминафинален мач в турнира за купата на България. Победата е първа за новия старши треньор начело на "червено-черните".

"Добър мач за нашия отбор. Знаехме какво ни чака срещу един добър и балансиран съперник. До днес имаха серия от осем победи и 1 равенство, но днес ние им нанесохме първо поражение. 3:1 изглежда добър резултат, но реваншът ще бъде тежък. Имам
самочувствието, че съм човек, който не трябва да бъде подценяван. Нашият отбор показа характер и това, което работим на тренировките, се получи. Можеше и да победим по-убедително, но вече го забравяме този мач и мислим за ЦСКА.

Затова се правят треньорските смени и хубавото е, че днес реакцията от треньорската смяна беше положителна за Локомотив. Идеята ни за тактиката беше да ги атакуваме, да ги пресираме и да създадем повече голови положения. За купата се играе в два мача и трябваше да мислим за нашата врата. Като цяло съм доволен от отбора", заяви Емил Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация