Де Карвальо и Рамос на линия за Славия

14:16
Де Карвальо и Рамос на линия за Славия
Базил де Карвальо и Кристовао да Силва Рамос ще бъдат готови за мача на Левски от българската футболна "А" група срещу Славия, съобщи старши треньорът Илиан Илиев. Двамата страдаха от травми, но тяхното състояние се подобрява и най-вероятно ще имат възможност да играят със синята фланелка в последния кръг за есенния полусезон.

"В последно време не сме имали проблеми с контузии, с изключение на Везалов. Притесненията ни са за Рамос. Той има болки на място малко нетипично за контузия, но мисля, че ще е готов за мача. Други нямаме със сериозни оплаквания. Нямаме и наказани футболисти. Базил Де Карвальо е готов за мача. Вчера му направихме преглед и е добре. Теренът няма да бъде като нашия, но в този период на годината не можем да очакваме прекрасни терени. Ще има повече битка и повече характер, ако искаме да победим, трябва да се подготвим за това. Има и такива мачове, които трябва да ги вземеш с характер. Очаквам труден мач. Дано да спечелим лесно, но ние очакваме труден мач. Притеснения за отбора на Славия не мога да имам, имам за нашия отбор. Видя се промяната при тях на мача с Ботев, но мисля, че и пловдивчаните показаха пасивна игра. Но ние трябва да се съобразяваме с нашия отбор и с терена, а не със Славия", допълни Илиев.

Само преди ден бившият защитник на Левски и настоящ български национал Веселин Минев разтрогна договора си с Анталияспор и вече е свободен агент. Според последните информации в медиите, именно Левски е един от вариантите пред левия бранител.

"Вчера излезе тази информация, че Веселин Минев се е разделил със своя отбор. Не сме говорили и не сме мислили за привличането му. Имаме двама леви крайни защитници в лицето на Нуно Пинто и Орлин Старокин и трябва да се разделим с един от тях, за да привлечем Минев. Мартин Камбуров е добър голмайстор и сме запознати с качествата му, но на този пост имаме достатъчно опции", завърши Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация