Любо, Стойчо, Илиан и Стоичков се събират в един отбор

09:40
Любо, Стойчо, Илиан и Стоичков се събират в един отбор
Националният селекционер на България Любослав Пенев, треньорите на ЦСКА, Левски, Литекс, Лудогорец, Славия и Локомотив София - Стойчо Младенов, Илиан Илиев, Христо Стоичков, Ивайло Петев, Велислав Вуцов и Емил Велев, както и техни колеги от други тимове ще се съберат безпрецедентно в един отбор, съобщава "24 часа".

Те получиха покани да обединят усилия в благотворителен мач. А предизвикателството им беше отправено от сборния журналистически отбор "Медиа Юнайтед". Тимът на четвъртата власт се включва в инициативата на "Ники Кънчев шоу" за благотворителния търг на 20 декември, който цели да събере средства за децата аутисти и недоносените деца. И затова хвърли ръкавицата на видните БГ треньори. Всеки наставник ще играе с екипа на своя клуб, върху който после ще бъдат събрани автографи. Треньор на треньорите ще бъде Тити Папазов, а на "Медиа Юнайтед" - Ники Кънчев.

Мачът ще бъде ръководен от шефа на съдийската комисия Никола Джугански, бившия шеф на реферите Костадин Костадинов и Станислав Тодоров, който преди 4 дни отбеляза завръщането на съдийството ни в Шампионската лига. Мачът ще е на 11 декември от 11 часа в Драгалевци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация