Искам титлата

10:34
Искам титлата
Наставникът на вицешампиона Левски Емил Велев е амбициран повече от всякога да спечели титлата с тима на "сините". Треньорът е разочарован от фиаското за Купата на България срещу Пирин Благоевград, но се надява да вдигне бързо Левски на крака, за мачовете със Сливен и ЦСКА.

"Нашата най-главна цел си остава шампионската титла, искам да я спечелим", каза Велев за "7 дни спорт".

"Шест кръга преди края на първенството сме на 4 точки зад ЦСКА. Не е малко, но не е и много. Изобщо не искам да мисля, че Левски ще остане втора година поред без трофей. Надеждата умира последна", заяви Кокала.

Велев добави, че ще има персонални разговори с някои футболисти, които се представят зле през пролетта. Сред тях са бразилецът Лусио Вагнер и португалецът Фелипе да Коща. За мача с ЦСКА пред него изникна нов проблем, тъй като и Христо Йовов се контузи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

omonigotemile
01.05.2009 11:32

Наистина програмата на Цска е далеч по трудна но все пак титлата за Левски преминава през задължителна победа над армейците.Аз се надявам да се получи едно хубаво дерби между двата гранда, в което реферите няма да се намесят или казано по друг начин дано мачът е ИСТИНСКИ!!! САМО ЛЕВСКИ и не забравайте любовта към единия отбор не значи омраза към другия,уважавам всички фенове на Цска както и самия отбор !

denso_90_vn
01.05.2009 11:22

Пъпеша може да мечтае ! Това е много голямо биологично откритие ! *joking* Шампиони ще ставали *lol*

torres_229
01.05.2009 11:07

А бе , кфо си мислите вие бе , че е невъзможно ли ? Хахахаха . Глупави сте или се правите на такива ?! Погледнете реално на нещата . 4 точки разлика , ужасно трудни мачове до края за Ц(*КА и вечно дерби на среща . Кфо си мислите бе ?! Шампиони сте а ? Хахаха. Ше видим тая работа . Мислите си , че ше си вземете мачовете до края а ? Поне някъде трябва да направите Х и загуба , няма как разберете го !!! *sick*

roommen
01.05.2009 11:01

За да имаш нещо първо трябва да го искаш ,не е невъзможно да станем шампиони .Ако наистина футболистите го искат ,само трябва себераздаване и концетрация във всеки мач до края .

Hecepuo3eH
01.05.2009 10:59

Кокала, май ще си изпълни договора с леффски, защото доколкото знам има клауза, че ако го уволнят, от леффски трябва да му платят 200 000 лв., а всеки знае каква стипца е Борат. За пари е готов да ви провали. УСПЕХ БАТЕ

Hecepuo3eH
01.05.2009 10:52

Тея са повече медийни герои отколкото футболен отбор. При ЦСКА всичко си минава мирно и тихо и за това сме първи, докато колкото повече говорят тея от г...рена, толкова повече се излагат. Таман казаха, че ако може ще спечелят и трета купа и отпаднаха. Моля сперете с тези монолози по медийте, не виждате ли, че никой не ви взима на сериозно.

Rysalka
01.05.2009 10:50

Добре че ви взе тоз некадърник да станете още по слаби *joking*

No_ConnectioN
01.05.2009 10:39

Май те прихванаха халюцинациите от Батков титла ше взима хахахахахаа