Кривия: Сменихме Спасов, защото се развихме в регрес

14:03
Кривия: Сменихме Спасов, защото се развихме в регрес
Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров обясни какво е наложило промяната на треньорския пост при представянето на Станимир Стоилов днес. Бившият наставник на Левски, Литекс и националния отбор поема поста от Ферарио Спасов.

"Моето мнение е, че отборът не се разви в прогрес, а в регрес. Играхме 4-5 добри мача, а след това тръгнахме надолу. Тежко е да се обсъжда тази смяна, но тя е факт и е решена от собственика", заяви Кривия.

"Иначе искам да изкажа своята благодарност за това, което свърши Ферарио Спасов по време на престоя си. Съжалявам за това, че си тръгва, но има и такива моменти. Моята задача е да отговарям за организацията и да си казвам мнението на собственика на клуба. Смятам, че най-доброто, което можехме да направим по този въпрос, е назначаването на Станимир Стоилов", обясни бившият полузащитник събитията от последните десет дни в Ботев.

"Успехите на Стоилов не са тайна за никого. Всички ботевисти трябва да го подкрепим, а на него му пожелавам още по-сериозни постижения с нашия клуб. От тук нататък всички футболни въпроси, включително и тези по селекцията, трябва да се отнасят към него. Имал съм възможност да играя със Станимир Стоилов, но искам да кажа, че ако трябва и 20 треньори ще сменим, но ще намерим точния за Ботев", каза още спортният директор на канарчетата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация