Феновете на Ботев към Мъри: Дано се почувстваш като Бенитес на "Стамфорд Бридж"!

15:43
Феновете на Ботев към Мъри: Дано се почувстваш като Бенитес на "Стамфорд Бридж"!
Привържениците на Ботев Пловдив реагираха на смяната на старши треньора на представителния тим на канарчетата. Запалянковците благодариха на досегашния наставник Ферарио Спасов за свършената работа и призоваха новия треньор Станимир Стоилов да се съобразява с техните високи изисквания.

Обръщение на феновете на Ботев към двамата треньори:

Благодарим ти, Феро!

Благодарим ти за приключението!

Респект пред отношението ти към футбола! С теб беше вълнуващо и романтично. Харесван си, защото си съвестен и читав. Легиони ботевисти се мъкнаха подир отбора ти в София, Варна, Гоце Делчев, Ловеч, Враца, Търново и това без думи изрича всичката признателност в жълто и черно за твоето време на Колежа. Дори и заради малкото, което не успя да сториш.

Повече биехме, отколкото падахме, повече пропускахме, отколкото вкарвахме, но беше дяволски вълнуващо да се чака следващия мач на "отбора най-велик". Какво по-хубаво от това да се съпреживява 1Х2 - футбола на твоите момчета? Остава тъгата...

Късно е вече за обеснения в любов, дано ни помниш с добро. Остани си със здраве и бъди щастлив, където и да си."

Успех, Феро!



"Мъри, заповядай на Колежа!

Дано се почувстваш като Рафаел Бенитес на "Стамфорд Бридж"! Сигурно си струва да работиш за нас, но едва ли ще спечелиш повече от пачки банкноти. Ние знаем кой си и помним какъв си. Опитай се поне с нещо да си ни от полза или поне малко повече забавен. Футболът в Пловдив не е "победа и пак победа", може би защото не е така "правилен", както ти го разбираш, но има време (поне 6 месеца, ако е рекъл Биг Боса) да се спогодиме с теб.

Само те молим - не преигравай! Ти сам дойде при нас, ние теб не сме те искали. "Ботев Пловдив" има своя голям проект напред в дните си, големи амбиции, дано ги изпълни, но идеята "Ботев Пловдив" е отвъд всякакви амбиции, отвъд всякакви титли, купи и всевъзможни блещукащи дрънкулки.

Не го забравяй и се дръж прилично!"


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gr1kA
12.12.2012 19:47

Тея под мене: Ей ГОВЕДА , КОМПЕТЕНТНИ мнения не тук , във вашите си теми! *smile*

ENGLANDFTW
12.12.2012 19:37

Що за простотия е това писмо?

Тъпи лумпени!

madridistaaaaaa
12.12.2012 18:54

Ще видим Бенитес къде ще се справи по-добре в България или в Англия .

overdrive
12.12.2012 17:10

Мъри много си прилича с Бенитез. Способен е да вкара Ботев в Европа *beer*

putopalo
12.12.2012 16:35

Дано успее новия треньор да изведе Ботев до Европа,уникалната публика заслужава да се появи на европейската сцена и футболистите да покажат атрактивен футбол.Не съм от Пловдив но ще стискам палци за майните.УСПЕХ!

Juventus333
12.12.2012 16:03

Как по-точно, че след две победи почнаха да го обичат?