Рой Кийн: Ман Юнайтед и Арсенал са твърде колегиални

10:30
Рой Кийн: Ман Юнайтед и Арсенал са твърде колегиални
Отношенията между Арсенал и Манчестър Юнайтед са твърде приятелски както на терена, така и извън него, смята Рой Кийн. Новият мениджър на Ипсуич и бивш футболист на "червените дяволи" е на мнение, че двата тима са прекалено колегиални, а злобата и дори омразата в сблъсъците помежду им не е същата както преди.

"Когато бях играч обичах мачовете с Арсенал, но днес тези срещи ми приличат на приятелски контроли. Трябва да се върнем към старите дни, защото именно в онези двубои иска да участва всеки футболист. Това бяха сблъсъци, които се отличаваха със страхотно съперничество и голямо напрежение", каза Кийн.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

henryal
04.05.2009 11:02

Знам, че си от тоНтъм и ПАК не мога да вдена в каква връзка, аджаба, го казваш тва? Сигурно те прави вътрешно щастлив, след като арсенал са паднали с толкова, но не ме карай само да ти пропомням резултатите на твоя любим отбор срещу манчо от последните години, но съм сигурен, че са ти до болка познати

iksvel
04.05.2009 09:59

Аз пък си спомням сезон 2000/2001, когато Манчо разбиха Арсенал с 6:1 на "Олд Трафорд" и ако не се лъжа Дуайт Йорк отбеляза хеттрик в рамките на 21 минути.

henryal
04.05.2009 01:30

Ша са сетят вече, като си пълним отборите с некви южноамериканци и френскоговорящи негри(без лошо чувство) как да им втълпят, че всъщност носят емблемите на вековна история и съперничество

chambo
04.05.2009 01:25

Много точно казано от Рой Кийн.Спомням си онзи мач в който той и Патрис Виера се збиха още в тунела преди да започне мача.Наистина няма никаква тръпка в тези мачове сега.