Роналдо се издаде, сигурен за Реал М.

15:06
Роналдо се издаде, сигурен за Реал М.
Спекулациите около бъдещето на Кристиано Роналдо вече са към своя край, след като английският медиен гигант "TheSun" публикува снимка, на която талантливият полузащитник на Португалия и Манчестър Юнайтед разговаря в приятелска атмосфера с фитнес треньора на Раел Мадрид, Валтер Ди Салво.

Интересът на испанския гранд предизвика изключителна полемика и получи огромен отзвук в медиите по целия свят. През по-голямата част от изминалите месеци, ръководството на Юнайтед и самият играч отричаха да има осъществен контакт с представители на Реал Мадрид, но с публикуваната снимка английската медия разкрива, че Кристиано не е бил достатъчно дискретен при разговорите с членове на "белия" клуб, които са започнали и са заснети още на 8 януари 2008 година в Рим.



Сагата "Роналдо" заплашваше да придобие заплашителни размери, след като на преден план от двата щаба излязоха мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън и президента на Реал Мадрид Рамон Калдерон. Шотландецът заплаши, че ще направи всичко възможно да намеси Световната Футболна Централа в случая "Роналдо" и да я сезира за некоректното отношение от страна на ръководството на "белия балет" в опитите си да привлекат неговия играч.

От другата страна президента на Рамон Калдерон публично заяви, че никой от неговия щаб не се е свързвал с португалския национал и евентуалното преминаване на Роналдо на "Сантяго Бернабеу" е плод на спекулации от страна на медиите.

Страна в случая дори взе и треньорът на мадридчани Бернд Шустер, който заяви:

"Случаят Кристиано Роналдо не ме притеснява, нито ме тревожи."

"Ние трябва да изчакаме и да бъдем търпеливи, защото той е от голямо значение за нас, и ще се адаптира отлично към стила на игра и атмосферата в клуба."

Изказванията от "белия" щаб докараха сър Алекс Фъргюсън до полуда и близки до него разкриха, че той е много ядосан както на ръководството на Реал М., така и на голямата си звезда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

yankovsky
11.06.2008 18:17

ако иди в Реал Мадрид с кариерата му е свършено защото Реал са отбор който зима звезди и ги проваля

nCuXonaT
11.06.2008 16:57

Ако стане това ще кажа тези две неща:

1.Once a RED,now a white-in our hearts you died!!!

2.Живей си годините и ш**ай сините,бъди от смелите и ч**ай белите!!!

doni_brasco
11.06.2008 16:54

хахах...смятай...отишли в Рим да си пият кафето хората и да си поговорят по бизнес, нооо винаги се намира някой, който да забележи кво става и да завърти клюките....хахах...феномена пък го изхващаха с мазни траверси...тея футболист яката припушват...хахах

elensya
11.06.2008 15:34

Роналдо трябва да е полудял,щом е решил на 22години да подпише с клубът на залязващите звезди