Феномена вдигна купа на \"огнена\" церемония с горящ подиум

11:26
Феномена вдигна купа на \"огнена\" церемония с горящ подиум
След като преживя няколко тежки години и бе отписан за футбола, Феномена Роналдо отново вдигна купа над главата си. Неговият отбор Коринтианс завърши 1:1 със Сантош и спечели титлата в щата Сао Пауло. В първата среща тимът на бразилската звезда победи с 3:1 след два негови гола.

Церемонията по награждаването на победителите обаче бе помрачена от неприятен инцидент. От фойерверките, които ознаменуваха успеха на Коринтианс, подиумът се запали и пламъците обхванаха платформата, когато капитанът Уилямс вдигна купата. За щастие пожарът бързо бе потушен.

"Трябва да се направи по-добър подиум. Нашият капитан получи изгаряния и е в болница. Това е пълна дезорганизация", гневно заяви Роналдо.

"Нямах възможност да празнувам с нашите фенове, тъй като бях заобиколен от микрофони. Националният отбор е на втори план, първо трябва да мисля за Коринтианс", каза още Феномена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
04.05.2009 17:26

Роналдо въпреки многото контузии и леко понатежал продалжава да доказва защо е един от най - великите нападатели в света

FLY_I
04.05.2009 15:23

*beer* Браво.роналдо е много голям.

stoqn_maradona
04.05.2009 14:25

Ludden на колко си бе мен на 10 или 12...? На килограми *joking* стабилизирай се бе дете...Този човек си остава в историята...ти май незнаеш защо му викат феномена,а?И мога да те уверя че не е заради килограмите... *wink*