Барселона губи Анри за сблъсъка с Челси

13:45
Барселона губи Анри за сблъсъка с Челси
Барселона ще трябва да се оправя без една от най-големите си звезди Тиери Анри в реванша с Челси в сряда. Френският нападател на каталунците е с контузия в коляното от дербито с Реал Мадрид в събота.

Бившият голмайстор на Арсенал бе в убийствена форма и отбеляза две попадения в мрежата на "Белия балет" за разгромното 6:2, но през второто полувреме бе заменен принудително.

След преглед в неделя се оказало, че Тиери Анри ще е аут от терените за поне две седмици, като със сигурност пропуска реванша с Челси на "Стамфорд Бридж".

Очаква се, на мястото на Анри, по левия фланг на каталунската атака, да бъде изместен Самуел Ето\'о, а Боян Къркич да бъде на върха на атаката на Барса. Вариант пред Гуардиола за левия фланг е и Сейду Кейта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hax
06.05.2009 13:16

Меси ше изкара мача.. сигурен съм..

Xelikopterr
05.05.2009 03:40

Дано финалът бъде между Манчестър и Барса. Казвам го като неутрален. Не симпатизирам на никой от отборите достигнали до тази фаза на турнира, просто смятам, като любител на красивата игра, че в точно този сблъсък, бихме наблюдавали най- качественото, което може да ни се предложи, понеже Ливърпул вече отпадна. *wink* А и нашето момче може да си вдигне отново акциите, ако отбележи попадение в някой от оставащите мачове. А за Ливърпул мисля, че вметката е уместна, понеже доказаха, че умеят да изнасят представления, които истински забавляват зрителя.

Resorter
05.05.2009 00:40

Без Пуйол,Маркез и Анри....... много тежка ситуация. И после фенчетата на Челси да си мерят приказките ако евентуално продължат.

ivonatorite
04.05.2009 20:33

Анри е един ВЕЛИК играч за мен! Гледам го от 1999 год.(от 4-годишен), когато изигра добри 10-15 мин сюу АИК.
Но да се върнем на темата! Без Анри, мисля, че Барса ще се справи, както със него. Меси, Шави и др. от юношите са много добри титуляри за отбора!
Надявам се Барса да продължи и да се стигне до финал, като 2006, но мисля, че продължения ще има!!! *wink*

RagnaroK
04.05.2009 19:16

С този отбор на Барса дори и без Анри все си мисля ,че Челси пак ще загубят *wink* За мен няма по добър отбор в момента в света с такъв брилянтен футбол като Барса .

eXpLos1oN
04.05.2009 15:23

Абе то, Тити не трябваше да играе и срещу Реал. Както видяхте даже по средата на първото полувреме искаше да го сменят, но остана и изигра почти целият мач. Така че, не вярвайте много, много на тези статий. А ако не играе, сигурно ще бъде заместен от Иниеста по десният фланг, като Кейта ще играе в центъра с Шави. За мен обаче си остава Боян да играе или в дясно или като ценрален нападател, като по-добър вариянт, тъй като Иниеста ще ни бъде много по-полезен в центъра, със свойте извеждащи подавания и остри включвания от втора линия. Но това ще го реши Пеп, ако Анри не се възстанови до сряда.

ForzaMilan1899
04.05.2009 14:52

Наистина лошо...това може да означава , че БАРСА ще бият само с двуцифрен резултат *sick*

stoqn_maradona
04.05.2009 14:22

тва не е никак хубаво,макар да съм един от най-големите фенове на Челси.Израснах с този отбор,но на черното немога да кажа бяло.За мен и двата отбора са много добри.Барса прави невиждана игра,но Челси също играе хубав футбол като изключим мача на Камп Ноу,като фен на Чесли искам те да продължат,но ако Барса спечели няма да съжалявам защото ще спечели отбор който го заслужава не като смешни отборчета които печелят със съдии (Man.Utd) *wink* CHELSEA FOREVER!!!

ihkirov
04.05.2009 14:06

Съгласен съм че не е добра новина,но и без Великия Анри Барса има пълните шансове да бие Челси,защото дявол да го вземе време е красивия футбол и футболната логика да почнат да побеждават.Барса оле,оле,олеее... *smile*

onzzy
04.05.2009 13:50

ще поживеем ще видим аз мисля че ще играе