Гуардиола включи Анри в групата за Челси

12:09
Гуардиола включи Анри в групата за Челси
Нападателят на Барселона Тиери Анри бе включен в разширения състав на отбора за гостуването на Челси в сряда, съобщава официалният сайт на каталунците.

Вчера французинът не тренира със своите съотборници и дори се заговори, че Анри ще се възстановява от травма в коляното за поне две седмици.

Бившият голмайстор на Арсенал получи удар в крака по време на дербито с Реал Мадрид и бе заменен принудително.

Очакваше се Гуардиола да не вземе Анри в Лондон за решаващия реванш с Челси, но явно наставникът на Барселона е решил да рискува здравето на един от своите най-добри футболисти, за да може да класира тима си на финал в "турнира на богатите".

Още не е ясно дали Тиери Анри ще започне като титуляр в сряда, но е почти сигурно, че французинът ще се появи на терена, за да помогне на своя тим.

Междувременно в лагера на каталунците се колебаят кой да партнира на Жерард Пике в центъра на защитата. Както е известно, Рафаел Маркес е аут до края на сезона, а Карлес Пуйол е наказан за сблъсъка с Челси. Двете опции пред Гуардилоа са или да заложи на Мартин Касерес или да преквалифицира Ерик Абидал на централен защитник, а Силвиньо да играе като ляв бек.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Castello
05.05.2009 15:42

Не съм съгласен много със автора на статията.. Пеп е включил Тити състава защото опита, духа и подкрепата, които внасят ветераните и като цяло по-опитните играчи дори и контузени в състава са от голямо значение за психическия тонус на съотборниците им. Надявам се да не се създадат поводи, които да наложат влизане на Анри с което той да застраши фитнеса си.

roommen
05.05.2009 15:40

бих казал че Челси ще продължи и то с победа, не искам да ме разбирате погрешно , идвата тима са добри но Барса ще са с по слаба защита поради липсата на титулярни играчи

onzzy
05.05.2009 14:31

анри ще пропусне мача колкото и рио фърдинад другия полуфинал

marno
05.05.2009 13:10

В тая среща Барса е победител ... няма какво да се лъжем.

torres_228
05.05.2009 12:46

Ти болен ли си ? Залагам хилядарка , че Барса ще бие. *wink*