Илиан Илиев: Селекцията е отворена до 31 януари

16:49
Илиан Илиев: Селекцията е отворена до 31 януари
"Имаме време за селекция, не е драма да стигнем и то 31 януари, защото дотогава подготовката е основно физическа", сподели наставникът на Левски Илиан Илиев преди първата тренировка на тима от зимната подготовка.

Днес сините представиха новите си попълнения до момента - Михаил Иванов, Пламен Димов, Стефан Велев и Милен Василев. "Аз нямам нищо против чуждестранните футболисти. Знаете, че зимният трансферен прозорец е много труден и сметнахме, че за да не допуснем грешка, да вземем футболисти, които знаят какво е Левски. Адаптацията със сигурност ще е по-лесна, играли с много от нашите футболисти по различните национални отбори или в други клубни отбори. Имат качества, адаптацията ще е по-лесна и знаят какво се изисква от тях. За нас това е инвестиция за бъдещето, но ние с тях ще се борим за титлата през този сезон. На новите момчета мога да им кажа само да играят със самочувствие. Щом са тук, значи имат качества", коментира селекцията Илиев.

"Иво Тонев е в преговори с мениджъра на Марсиньо, той може да ви даде подробности. Имаме време за селекция, не е драма да стигнем и то 31 януари, защото дотогава подготовката е основно физическа. Ако стане по-рано, още по-добре. Вземаме нови играчи, за да се подсилваме и да имаме конкуренция. Да имаме опции и сигурност, ако има контузии или наказания. Менажерът на Валери Домовчийски ми се обади преди малко, не сме имали време да го обсъдим, след тренировката ще говорим", допълни старши-треньорът на Левски.

"Ивайло Василев е вратар с качества и показа сериозно израстване в тези шест месеца, в които работим заедно. Може и да го преотстъпим, тъй като е добре да играе", каза Илиев за ситуацията с вратарите в тима.

"Сега имаме повече време за подготовка от лятото, ще има два етапа и ще можем да направим повече контроли. Хубаво е, че повечето хора от отбора остават, няма много, които ни напускат", сподели наставникът на Левски за предстоящата подготовка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация