Ди Матео поема Астън Вила?

19:55
Ди Матео поема Астън Вила?
Бившият мениджър на Челси Роберто Ди Матео може да замени Пол Ламбърт в Астън Вила, съобщиха различни британски издания.

Според някои от тях, собственикът на бирмингамския клуб Ранди Лернър е готов да даде шанс на шотландеца, но ако той се провали в предстоящите мачове с Уест Бромич Албиън, Нюкасъл, Евертън и Уест Хям, босът ще замени Ламбърт с Ди Матео.

Други медии твърдят, че мениджърът на Астън Вила ще бъде уволнен до няколко дни. В момента отборът на Стилиян Петров е в зоната на изпадащите, на 18-та позиция в таблицата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angliiskia
18.01.2013 21:44

Ако поеме отбора перспективата ще бъде оцеляване,чак следващия сезон евентуално може да се мисли за изкачване на клуба в горната половина на таблицата.Много трансфери входящи ще са нужни ,защото се видя,че силите на Бентеке свършват,нормално той не е машина. Вайман е много млад все още и сякаш,доста се влияе от емоциите.Но най-важното към този момент,за да оцелят Виланите е изграждане на силна халфова линия,защото всички знаем когато има стабилна халфова линия и защита отбелязването на гол е половин работа !

aro321
18.01.2013 21:27

Мхххххх.... Трябва да се замислим какво може да направи Ди Матео на чело на Вила.За да търсим логично ли е това да се назначи той.
според мен 1.Ди Матео има опит с Уест Бромич в зоната около изпадащите отбори.Донякаде той наложи стила на дроздовете с тези добри подавания на топката,само си спомнете мачовете с Ман ю.(тогава проблема бе защитата,а с назначаването на С.Кларк отбора съчета играта от Ди Матео и Рой Хочисън)
2.Вила в никакъв случеи не е не класен отбор.Пример мача с Челси миналата година.Ламбърт като чели си мисли,че всичко става ей така,като с магическа пръчка.Като иска да налага млади играчи и то не с утвърдени качества и опит,то да остави поне опитните играчи(тези които ще са ядрото например:Н'Зогбия,Алан Хътан,Бент,Агбонлахор,Айрланд,Стилян(много лоши се получи с него,дано по бързо се оправи)и Дън,но той е контузен може да не се търси вина за това в треньора) и от там вече постепенно да налага младите и да се развива отбора.Ланбърт не използвва потенцяла на отбора си,само младиинеопитни играчи,които са хвърлени в битка за която не са готови самите те(трябва да бъдат на терена с опитните играчи,които ще дърпат отбора и така те да се учат и развиват.Безпорно за мен проблема е тренера сега.С играчите които разполага той поне може да е на 13 нясто бетон-аз сравнявам отбора с този на Уест Бром(да защитата на Вила не е като на дроздовете,но самият Лабърт си е виновен за това,иначе в преден план са ок) .Ако Дим Матео застане на чело във Вила ще е интересно какво ще стане,като начало може да промени състава и да вкара класните играчи в състава ,да се свали топката на земята,не само с дълги топки да се играе.
Според мен самото вличние на треньор печелил ШЛ и водил отбор като Челси ще повлияе на отбора.Дано това стане факт,че много се дразне на Ламбърт имат потенцял Вила,а той само ги проваля.За мен играчи като Айрланд,Бент,Агбонлахор и Н'Зогбия да ни няма в състава направо е неприемливо,а когато те са на разположение и не са пускани направо ддз.Ако продължава Ламбърт така и не го сменят не знам какво ще стане с Вила.(лично мнение)

madridistaaaaaa
18.01.2013 20:50

Вила са много слаби , може и да им помогне ама не съм сигурен .

El_Fenomeno_9
18.01.2013 20:31

Аз съм на мнение , че във Вила този сезон няма никаква идея какво да се прави с отбора .... Никакви идеи за развитие и как точно да изглежда отбора , със сигурност липсата на Стилян се отразява , но не е само тя !!! Абсолютно безхаберие цари там , като само вдъхновяващия Бентеке , който е жаден да се доказва , опитва да блесва , но го прави сам , изобщо не виждам никаква задружна игра във Вила , дори нямат изграден стил на игра , не бях виждал толкова жалко изглеждащ отбор във Висшата лига от изпадането на Дарби , които завършиха с по - малко от 20 точки , но дори те играеха с повече настървеност ...

tishowinner2
18.01.2013 20:04

способен е да вдъхнови Вила и да ги изкачи до 12 място някъде , далеч над чертата на отпадащи

catalan
18.01.2013 20:21

Вила ще изпаднат, кво 12 място ще ги изкачи незнам. То там не е виновен треньора.