Сеп Блатер се обяви против нова съветска лига

13:49
Сеп Блатер се обяви против нова съветска лига
Президентът на Международната футболна федерация (ФИФА) Сеп Блатер се противопостави на идеята за създаване на шампионат, в който ще играят отбори от бившата Съветска република. Това стана ясно на посещение на швейцареца в руската столица Москва.

"Създаването на подобна лига е против принципите на ФИФА. Мисля, че това ще внесе безпорядък в първенствата на замесените страни", каза Блатер за агенция "Интерфакс".

Големите местни клубове изготвиха плана за създаването на подобна лига, а най-дейни в инициативата са руският Зенит Санкт Петербург и украинският Динамо Киев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MarkoPolo
20.01.2013 20:22

хах, ако стане така. Ще има отбори, които ще трябва да летят по повече от 5000 км. за един мач ...това е страшно ! Ако е така, то ще е добре някой отбори да се преместят до или в Москва ! *smile*

MarkoPolo
25.01.2013 20:29

Да, но някой ден, може на такъв тип отбор да му излезе късмета и да се изкачи до, първата девизия. Тогава, ще му се стъжни *smile*)))

Fabregas_boy
23.01.2013 21:22

Не вярвам да включат Луч Енергия например и други отбори от онзи далечен изток.По-скоро ще е лига на богатите-Анжи,Шахтьор,ЦСКА,Динамо Москва и Киев,Зенит,Спартак и т.н. ще играят.