Матеус: След несполуката в България ще бъда внимателен

17:33
Матеус: След несполуката в България ще бъда внимателен
Германският специалист Лотар Матеус се надява в най-скоро време да си намери перспективна треньорска работа. 51-годишният бовш полузащитник за последно води националите на България, но на 19 септември 2011 година беше освободен след 12 месеца на поста.

Името на бившия национал на Бундестима на няколко пъти беше свързвано с различни клубове, но той така и остава без отбор в последните 16 месеца.

"Последната ми работа като треньор беше в България, но нещата там се развиха много лошо. В края не се разделихме по най-добрия начин и това ме кара занапред да бъда много внимателен. Повече няма да подписвам договори за треньор, ако не съм на 100-процента сигурен за работата. Имах предложения от Бундеслигата, но така и не се стигна до нищо конкретно. Вярвам, че все още съм твърде млад, за да прекратявам треньорската си кариера. Убеден съм, че рано или късно ще намеря терньорска работа с перспектива. След несполуката в България обаче ще бъда изключително внимателен преди да приема каквато и да е оферта", коментира Матеус, който е рекордьор по участия с националната фланелка на Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация