Зидан: Реал да закърми с клубната идея собствени таланти, по подобие на Барса

08:39
Зидан: Реал да закърми с клубната идея собствени таланти, по подобие на Барса
Зинедин Зидан посъветва бившия си тим Реал Мадрид да последва примера на Барселона и да залага предимно на играчи, които са закърмени с клубната идея. Французинът разкритикува трансферната политика на "белия балет" и сподели, че отборът трябва да открива свои собствени таланти и да ги развива.

" Реал Мадрид трябва да насочи усилията си към привличането на млади и перспективни състезатели, които да могат от малки да се запознаят с идеята на бялата фланелка. Нужно е да се копира Барселона, която залага предимно на такива играчи. Те имат състезатели като Лионел Меси, Карлес Пуйол, Боян Къркич, Шави Ернандес, Андрес Иниеста и Виктор Валдес. Реал не трябва да търси състезатели, които вече са доказани звезди, а трябва да открива свои собствени самородни таланти", коментира Зидан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

silvi91
11.05.2009 17:36

Много правилно изказване на Зидан , точно за това Белия балет пробада заради всички звезди, които иска да копува *sick*

idol_bg
08.05.2009 10:33

Абе да не мислите че на родните президенти много им пука за отборите им.За тях е важно да си перат незаконните парички (никой не може да ме убеди че не печелят незаконно) чрез футбола.А тактиката за чиста и законна печалба е,че се купуват на ишлеме разни смешковци от чужбина,почти без пари,а някои и с изтекли договори (ако изобщо преди туй са имали някакви договори).После се налагат титуляри,за да може малко или много да изпъкнат и да ги забележат от някое по прилично първенство и да ги шитнат за няколко хилки,които хилки после влизат в джоба на собственика.Пък той даде някви мижави кинти в отбора,заведе ги на лагер в чужбина и се бие в гърдите с бюджет.Такава за съжаление е жалката ситуация у нас.

Chechomir
08.05.2009 09:37

Това трябва да го чуят и родните ни отбори и да не купуват някакви бразилчета дето играят по зле от нашите футболисти.