Велев: Не знам защо ЦСКА се мислят за фаворити

13:16
Велев: Не знам защо ЦСКА се мислят за фаворити
Наставникът на Левски Емил Велев заяви преди дербито с шампионите ЦСКА, че асовете на тима Георги Иванов – Гонзо, Георги Петков и Христо Йовов, които няма да играят утре, ще бъдат близо до футболистите и ще ги надъхат за победа срещу "армейците".

"Наистина е жалко, че трима от най-опитните ни футболисти Георги Иванов – Гонзо, Георги Петков и Христо Йовов няма да участват в това важно дерби. Надявам се обаче преди мача те да бъдат вътре в съблекалнята, а по време на срещата да бъдат близо до футболистите, като така да им дадат кураж и да ги надъхат за победа срещу ЦСКА. Колебая се единствено за един или два поста, но няма да кажа кои са те, както и кой ще замести тримата отсъстващи. Това ще го видите утре", обяви Кокала.

"Нямам притеснения относно съдийството, тъй като Стефан Спасов е един добър съдия. Не мисля, че от този мач зависи съдбата на някои от играчите, треньорския щаб или ръководството на Левски. Не знам защо ЦСКА се самоопределиха за фаворити, но ще видим кой е такъв след края на двубоя. "Червените" се опитват да играят бърз и атрактивен футбол с подавания с по едно докосване на топката. Каквото и да кажа на нашите футболисти преди мача за да ги надъхам, все ще е вярно. Такива дербита са много непредвидими и има три възможни варианта как ще завърши мача утре. Ние излизаме за победа! Не мислим за равенство, но какъвто и да е изхода от срещата, надеждата умира последна и до последния мач ще се надявам Левски да стане шампион", заяви Велев след днешната тренировка на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_309
08.05.2009 16:23

Аз не съм казал, че Пената не е направил нищо. Просто сравнявам изказванията им. Щото и двамата са в една категория "малоумници пред журналистите".

bobeto_
08.05.2009 14:51

Фаворити са .. по-добри са от нас определено. Нашите бездарни, некадърни футболисти ме изкарват извън нерви. Пък и без Гонзо, Петков и Йовов сме за никъде. Много се излагаме през последните две години. Губиме постоянно от кой ли не .. дано имаме по-добри дни, но това няма стане с магическа пръчка.

Пък и ние само обиждаме Велев, а с какво е виновен той. Да не би той да играе. Голяма част от провалите се дължат и на бездарните ни футболисти.

peter1985bg
08.05.2009 14:44

Пената каквото е направил за българския футбол, всички треньори на Левски, заедно не са направили толкова. Така че - МЛЪК!!!

RUSSIA_FAN
08.05.2009 14:38

Верно е " НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА..." и ЛЕФСКИ ГО ЗНАЕ НАЙ-ДОБРЕ СЛЕД ТРОЙКАТА КОЯТО ОТНЕСОХА ОТ НАДЕЖДАНЦИ *joking* *devil*

lubo_309
08.05.2009 14:14

Един от рядко срещаните таланти в сините редици отново показа "бляскавата" си мисъл *joking* По-характерно е за червените тикви да показват колко са плитки, ма тоя определено е на 2-ро място в България, след Пената. Все пак има шансове в близките 20 години да го измести по малоумни изказвания. *sick* Само Левски

LFC_N1_YNWA
08.05.2009 13:45

Що се мислят за фаворити? .. Ми сам си отговори е боклук ..

leketoo
08.05.2009 13:35

Тоя простее с всеки изминал ден!! Баси прогреса в този Кокал, това да ставаш по-тъп с всяка изминала минута не е лесно. Поне си знае, че ще му бият шута още в събота вечерта *joking*