Гуардиола: Тери е истински джентълмен

20:55
Гуардиола: Тери е истински джентълмен
Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола похвали Джон Тери, като заяви, че бранителят на Челси е истински джентълмен.

"Тери показа, че във футбола все още е останало рицарското поведение", коментира наставникът на каталунците.

Реакцията на Гуардиола била породена от действията на "синия" бранител след края на полуфиналния мач реванш от Шампионската лига между двата тима.

Въпреки че лондончани отпаднаха от надпревара по инфарктен начин в последната минута и играчите на Челси имаха огромни претенции към рефера Йовребо, Джон Тери запазил самообладание.

Капитанът на "сините" безцеремонно влязъл в съблекалнята на Барселона и прекъснал празненствата на каталунците...като поздравил всеки един от играчите на "блаугранас" и им пожелал успех на финала срещу Манчестър Юнайтед.

Чрез тази си постъпка Тери до голяма степен запази честта и достойнството на футболен клуб Челси, които бяха разклатени от нецензурните реплики на Дидие Дрогба към рефера, чути в ефира на "Скай спортс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mrkamenica
13.05.2009 05:58

само в ЧЕЛСИ останаха такива играчи *wink* *thumb_up*

gogor80
10.05.2009 02:28

plamen_65 ili burgas 65 не знам я сръбни още малко та да ти се избистри картинката с нагласения финалист.Естествено че фифа не ще финала да се повтори щото пада реномето на лигата ще намалеят зрителите трябва да има драма, провокация, интрига.и ако си мъж на място признай, Че рефера умишлено си замълча в поне две видни ситуации за дуспа а и беше прекалено близка за да се оправдае че не е видял. И нека позная сигурно си фен на Ман Ю или някой друг голям отбор може би и на самата барса. Аз също харесвам барса и ги уважавам но това което се случи пред очите на хиляди фенове бе нелепо!!! обидно за ФК Челси и за феновете им.

bamberman007
09.05.2009 14:24

тери е велик играч,човек и джентълмен така че той няма как да реагира по друг начин след тази позорна постъпка на съдията хихихиихи и аз ше се напрая на джентълмен и ше стискам палци за барса срещу ман.юн дано бият ама с тоя защита и без анри много много трудно ама...ако са падне пак някакъв подобен съдия и с 5 човека ше бият барса *wink*

plamen_65
09.05.2009 11:01

gogor80 каза*wink*тстраняването на Челси умишлено за да не се повтори финала от миналата година е повече от очевадно. Колко ли са му платили ФИФА за да си навлече гнева на феновете??? Цял сезон реферите свирят с/у Челси не само в шампионската а и в първенството. Ако играеше ман ю или кои да е друг отбор сигурно щяхме да видим не 2 а 3 дуспи в полуфинала, но както казвам реферите свирят с/у Челси и това е очевадно и най вече в големите мачове, важни срещи които целят да смажат Челси психически както го и направиха сряда вечер. МАФИЯ това е моята дума за избора на рефера в такъв важен мач. ако бяха дали поне една от реалните дуспи барселона нямаше и да вкара това попадение в 93мин.


Човек осазнай се.Чуи се кви глупости говориш.ФИФА били платили на съдията.Ти нормален ли си бе човек

gogor80
09.05.2009 10:32

Отстраняването на Челси умишлено за да не се повтори финала от миналата година е повече от очевадно. Колко ли са му платили ФИФА за да си навлече гнева на феновете??? *evil* Цял сезон реферите свирят с/у Челси не само в шампионската а и в първенството. Ако играеше ман ю или кои да е друг отбор сигурно щяхме да видим не 2 а 3 дуспи в полуфинала, но както казвам реферите свирят с/у Челси и това е очевадно и най вече в големите мачове, важни срещи които целят да смажат Челси психически както го и направиха сряда вечер. МАФИЯ това е моята дума за избора на рефера в такъв важен мач. ако бяха дали поне една от реалните дуспи барселона нямаше и да вкара това попадение в 93мин.

gogor80
09.05.2009 10:24

TigerJK

на всеки отбор рано или късно се случва да бъде ощетен от някой рефер, и не може да се предвиди кога. Играчи като Тери са наистина рядкост. Какъв е смисъла да обиждаш съдията и да му отправяш заплахи.. и те са хора и те грешат - и това че някой спори не означава, че ще промени решението на рефера, дори напротив.

Абе ти наред ли си май и ти имаш нужда от очила то бива бива да збърка един път ама 3-4 фатални грешки в мач осъзнай се човек *wink*

TigerJK
09.05.2009 00:48

на всеки отбор рано или късно се случва да бъде ощетен от някой рефер, и не може да се предвиди кога. Играчи като Тери са наистина рядкост. Какъв е смисъла да обиждаш съдията и да му отправяш заплахи.. и те са хора и те грешат - и това че някой спори не означава, че ще промени решението на рефера, дори напротив.

AviMC
08.05.2009 23:33

Не мога да не съм съгласен с 3-ма ви,включително и Гуардиола.Мъчно е,че любимият ми отбор отпадна....Но така е в спорта... *wink*

wwwrrr8
08.05.2009 22:49

винаги си е бил голям играч и сигурно е и мн мн печен човек *wink*