Зевзеци от \"Бърза помощ\" разпространяват некролози за ЦСКА

10:22
Зевзеци от \"Бърза помощ\" разпространяват некролози за ЦСКА
Докато председателят на ДАМС Весела Лечева, президентът на БФС Боби Михайлов, временният шеф на ЦСКА Емил Костадинов, Георги Атанасов и Дучето бяха при премиера Сергей Станишев, с молба да спаси 31-кратните шампиони, родният фолклор роди нов бисер!

Футболни запалянковци, които си изкарват прехраната в “Бърза помощ” намериха странен начин да се забавляват в паузите между курсовете си. Симпатизанти от Левски, Локо Сф, Славия и провинциални тимове с широки усмивки раздаваха некролози на колегите – почитатели на ЦСКА. Ето и съдържанието му:

“Скръбна вест! На 60-годишна възраст внезапно почина ЦСКА. Поклонението пред тленните останки ще се извърши на ст. “Българска армия” при старта на новото първенство.”

Някои от зевзеците предвидливо прибрали “некролога”, за да го покажат на съседите си, докато пийват ракийка по време на мачовете от европейското.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aivano
15.06.2008 18:59

Ами да си ги раздават тези некрологчета,докато гледат как ЕДИН ФУТБОЛИСТ НА"ПОЧИНАЛИЯ "ЦСКА кара футболистите на световния шампион да получават световъртеж,когато ги финтира и да подаде головия пас!!!
ТА ВЪВ КОЙ КЛУБ ИГРАЕ ТОЗИ ДРЕБОСЪК,А-А-А-А

boykov
15.06.2008 14:01

Левскар съм, но това вече прекрачва границата на майтапа. Не, че и от другите отбори няма такива индивиди... и ако друг тим беше на мястото на цска, червените фенове нямаше да се 'шегуват' с чуждото нещастие.

eye_
15.06.2008 11:35

Това българската завист и ненавист край нямат.