Илиан Илиев: Добре е, че ни свалиха на земята

18:52
Илиан Илиев: Добре е, че ни свалиха на земята
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев коментира впечатленията си от контролната среща с чешкия Дукла Прага, която завърши 2:2.

"Искахме да видим някои неща и затова разделихме футболистите на два отбора в този мач. Логично се получиха коренно различни полувремена. Имахме опасения, че през първото полувреме няма да сме агресивни в защита и това се видя и при двата гола. Според мен от мача с Локомотив Москва летим малко в облаците и добре, че идват моменти от такива мачове, които да ни свалят на земята.  Дукла Прага е отбор, който излезе да играе здраво за топката и да си я подава. Винаги съм казвал, че всеки следващ мач е най-важен. Този с Локомотив Москва мина и замина, а ние продължаваме да живеем в някаква идилия, че сме голяма работа. Ние сме група от 20 човека и всеки трябва да доказва мястото си в отбора. Ако някой продължава така и си мисли, че е добре да е само в Левски и да не се бори за мястото не е добре за него. Рано или късно ще изпадне от състава. Отново не победихме, което не е добре, но контролата бе полезна, тъй като ни улеснява. Добре е за един треньор да е затруднен при избора на титулярните 11 в първенството, но тази контрола ни улесни, което не е добре", каза Илиев.

"Ние играхме два мача с почти един и същи състав. Знаете, че в понеделник имахме тежка тренировка, затова поомешахме хората така да се каже, предвид и обецата която имахме от мача с Аарау, когато излязохме повече с "детски" състав. Затова и сме доволни, че доста неща се видяха", добави Илиев.

"Нормално е Гари Родригес да е по-добре от останалите, той като участваше в мачовете от тяхното първенството. Показа това, което очаквахме от него. Знаете обаче, че когато пристига нов футболист, винаги показва добри неща, воден от еуфория, превъзбуденост и т.н. Може би ще има лек спад във формата, но дано да го няма. Не е само той. Имаме още нови момчета, които в началото показаха добри неща. Може би има и умора у тях. Като натовареност в контролата съм доволен", завърши Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация