Локо София домакинства в Своге през пролетта

09:39
Локо София домакинства в Своге през пролетта
Локомотив София почти сигурно ще играе домакинските си мачове през пролетта на градския стадион в Своге, твърди "Тема Спорт".

Причината е, че три седмици преди подновяването на шампионата най-големият проблем на стадиона в "Надежда" продължава да виси със страшна сила. А именно носещите въжета на козирката на сектор В все още не са подменени.

Проверка на "Тема Спорт" установи, че към днешна дата работници оправят стъпалата на съоръжението, като са направени и някои други подобрения, които касаят залата на сектор А.

Същевременно куриозен факт е, че за месец май на стадиона в "Надежда" е планиран концерт на "Депеш Mog" с много децибели и многохилядна публика.

Междувременно отпадна Вариантът Локо Сф да домакинства на стадион "Славия" през пролетта, след като голяма част от двубоите си през есента изигра именно там.

В същото време адвокатът на железничарите Михаил Михайлов успя сериозно да намали пред съда финансов иск на бившия футболист на тима Танко Дяков. Той претендираше за 14 000 лева като лихви от неполучени заплати, както и за две възнаграждения при напускането. Вместо това съдията постанови на футболиста да бъде изплатена сумата само от 1400 лева.

Съдбата на намиращия се на проби бразилец при червено-черните Уилкер Перейра дос Сантос ще бъде изяснена в понеделник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация