Искренов: ЦСКА вече няма шанс за титлата

21:24
Искренов: ЦСКА вече няма шанс за титлата
Легендата на Левски Божидар Искренов заяви, че ЦСКА вече няма никакъв шанс за шампионската титла.

Искренов, който бе гост в Актуално студио "Дерби" добави, че победата на "сините" над вечния съперник се дължи преди всичко на психологическата нагласа.

" Левски спечели Вечното дерби преди всичко психологически, тъй като в тези срещи е важна устойчивата психика. Сега момчетата на Емил Велев имат психологическо предимство в битката за титлата. Вече "сините” са в по-добрата позиция предвид тежките мачове на ЦСКА, които предстоят, особено този с Черно море. Аз съм почти сигурен, че ще загубят някой от тези двубои и Левски ще е шампион. Психологически те вече са се сринали и според мен нямат никакъв шанс за първото място. Победата над вечния противник не ме изненада. Смятам, че "сините" изиграха срещата тактически зряло и подходиха много сериозно. Залогът все пак бе голям – шампионската титла и нагласата беше такава. Отборът нямаше друга алтернатива освен победата", коментира Гибона.

Легендарният нападател на Левски от близкото минало сподели, че присъствието на Георги Иванов-Гонзо и Йовов в началото на срещата е изиграло решаваща роля за възпитаниците на Велев и тяхната мотивация.

"Присъствието на Гонзо и на Йовов в титулярния състав на двубоя изигра решаваща роля в мача. Това си е решение на треньора и тяхно персонално. Разбирам ги отлично, защото и аз съм излизал да играя контузен в това дерби. Все пак това е сблъсъкът на България. Левски победи с добрата психологическа нагласа и добрата тактическа постройка, която направи Кокала. Емил Велев има качества, за да бъде добър треньор, но сега започва да бъде себе си, а не да помага на някого, както е било до момента и трябва да бъде оставен да работи. Журналистите също имат отношение към създаващото се напрежение в Левски и към критиките, които се отнасят към него. Не се ли остави един човек да работи на спокойствие, каквито и качества да има, нищо не се получава. Просто трябва да му се гласува доверие. Според мен Велев вдъхва нужния респект на футболистите", допълни още Искренов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
12.05.2009 01:41

Прасета жалки не разбрахте ли че като говори някои левскар все едно предсказва бъдещето.Не си ли зехте поука от Наско та пак имате смелоста да приказвате глупости.Както по отдолу един колега каза битката ще ви е за второто място тей като е много ужесточено!

CiSSe7
12.05.2009 01:14

Не съм фен на нито един на смешните отборчета на България, ЦСКА и Левски...но само да спомена...mittte, мойто дете, ти бавен ли си, турчин ли си, какъв си че да не можеш да напишеш правилно името на родината си....Боже, опази БЪлгария, от хора като митито...2 грешки в една дума, а и думата е БЪЛГАРИЯ!

Docker
11.05.2009 23:43

ей,mittte,ти си фес,нали?Научи се как се пише България бе,чорбар неграмотен.

Docker
11.05.2009 23:41

вие чорбарите и на Наско Сираков много се смяхте, когато каза, че Левски ще бие Ц(*КА с 3:0,а тя каква стана *joking* Дано Гиби е прав.

emo_peleto
11.05.2009 22:58

Тука некви заблудени гледам... Май не сте разбрали? Е, ще ви разясня: титлата е в Левски, но пък за сметка на това битката за второто място е ожесточена. *joking*

boinov
11.05.2009 22:28

дасе надява само ЦСКА да падне хахах Говедуу ами ако бием само кво става.. ????

djbalko
11.05.2009 22:24

дрън ,дрън - тоя даже игра в ЦСКА- няма право на коментар - той е като да коща- но по-лошо щото е българин

mittte
11.05.2009 22:18

тоя гибон голям разбирач се извади аиде да си гледа селския отбор и да не коментира шампиона на балгария