Илиан Илиев: След втория гол подходихме лежерно

20:59
Илиан Илиев: След втория гол подходихме лежерно
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев коментира играта на отбора след контролната среща с Видима Раковски (3:0). „Доволен съм от това как влязохме в мача и как играхме до втория гол. Искахме да играем по-бързо, независимо от противника и след като загубим топката да има агресивност. Това се получи. След това не съм доволен, че подходихме прекалено лежерно. Най-малкото трябваше да си направим една добра тренировка, за да покажем и уважение към хората, които дойдоха да ни гледат. През второто полувреме си подавахме добре топката, но по-бавно. Трябваше да вкараме повече скорост”, каза Илиев.

„Физически сме готови. Трябваше да привикнем и към времето в България. Контролът върху топката според мен не е добър, но мисля, че до мача с Черноморец ще влезем в час. Някои от новите футболисти, които влязоха през второто полувреме показаха, че не са се адаптирали все още към отбора. Трябва им малко време. Други пък показаха, че са добре”, добави Илиев.

„Искахме да видим как ще се справи защитата, но видяхте, че нямаше много атаки срещу нас. Съставът се нарежда. Като гледаш един, втори и трети мач нещата се нареждат. Жоао Силва ще започне да тренира с нас в понеделник-вторник”, коментира още Илиев.

„Радва ни, че публиката дойде и ни подкрепи. Времето горе-долу беше хубаво. Искаха да ни видят на живо, защото досега ни гледаха по интернет. Аз затова казах, че не съм доволен, защото трябваше да играем по същия начин, както до втория гол, заради хората. Вместо това почнахме да правим много сложни неща”, коментира Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация